Brabants Basketball Convenant

Het Brabants Basketball Convenant is een samenwerking tussen Heroes Den Bosch en alle basketball verenigingen in Brabant en omstreken die hier aan deel willen nemen. Deze overeenkomst is een belofte aan elkaar, dat we er samen aan gaan werken om de basketball sport groter te maken.

Vanuit deze belofte is het Brabants Basketball Convenant opgezet: samen basketball groter maken. Wij geloven dat Heroes Den Bosch hier een belangrijke rol in kan spelen. Dit onder andere door middel van het uitwisselen van kennis, netwerk, technisch kader en samen kijken naar oplossingen. Maar ook door gezamenlijk basketball te promoten en een volle Maaspoort te creëren, zodat iedereen profbasketball kan meemaken en ervaren. Voor verenigingen kan dit ook de ideale basketball aftersale zijn!

Teamindeling
Momenteel zijn de volgende verenigingen aangesloten:

 1. BC Agathos
 2. Akros
 3. Almonte
 4. Ardito
 5. Archipel
 6. Attacus
 7. BBF Migliore
 8. Black Shots
 9. Biks Shots
 10. Den Dungk
 11. Deurne Pioniers
 12. EBBC
 13. EVBV Octopus
 14. Falcons
 15. Gennep Cougars
 16. Goba
 17. High Five
 18. JRC
 19. NSBV Trajanum
 20. BV Rush
 21. BV Schijndel
 22. SlamDunk97
 23. TSBV Pendragon
 24. Vlijmscherp SVH
 25. BC Woodpeckers

Exclusiviteit

Wanneer jouw club onderdeel is van het Brabants Basketball Convenant, krijg je natuurlijk verschillende exclusieve voordelen ten opzichte van andere verenigingen:

Spelregels

De aangesloten verenigingen maken naast gebruik van reeds genoemde punten ook een inspanning om:

Ready for the tip-off?

Bent u geïnteresseerd in het Brabants Basketball Convenant, dan kunt u contact opnemen met Luka Roos via luka@heroesdenbosch.com.