Social Hero

Banner vacatures 2021


Een dag door de ogen van een Social Media Hero

Het is weer zover: gameday! Afgelopen weken heb ik samen met de MarCom Hero alles op alles gezet om (nieuwe) fans, scholen, verenigingen en andere groepen richting de Maaspoort te trekken. Honderden creatieve ideeën schoten door mijn hoofd. Écht vet dat we een aantal daarvan daadwerkelijk hebben uitgevoerd! Dat de zaal vanavond volledig is uitverkocht, is natuurlijk een fantastisch resultaat en geeft een ongelofelijke kick.

Om 8:30 uur gaat de eerste social post van de dag de deur uit. Deze had ik al een week af, want gestructureerd en vooruit werken vind ik fijn. De likes op de post stromen binnen en de spanning voor vanavond stijgt bij zowel de fans als bij mijzelf. Voor het echter zover is, steek ik eerst met de rest van het team de handen uit de mouwen, zodat de zaal er tot in de puntjes verzorgd uitziet. Terwijl ik vol energie door de Maaspoort raas, hoor ik achter me: “Zo, jij hebt er weer zin in hè!”. Het is clubeigenaar Bob van Oosterhout die mij benadert. “Vergeet je niet wat te drinken af en toe? Je loopt jezelf nog voorbij!”, voegt hij eraan toe. Rond de klok van 15:00 uur, vijf uur voor aanvang van de wedstrijd, staat alles klaar. Een aantal spelers schieten nog even een balletje in de zaal. Dit moet op de socials! Ik maak een leuke video en zet er, communicatief sterk als ik ben, een aansprekende tekst bij. Binnen 10 minuten is de Instagram Story al 250 keer bekeken, lekker zeg!

Als om 20:00 uur de wedstrijd eindelijk begint, neem ik plaats aan de perstafel. Links van mij zit iemand met een NOS badge op zijn jas en rechts een journalist van het Brabants Dagblad. Vet! Gedurende de game pendel ik tussen mijn plekje aan de perstafel en mijn top spot naast het veld, waarvandaan ik vanuit perfecte hoek kan filmen. Het komende pak en beet anderhalve uur houd ik alle volgers op Facebook, Twitter en Instagram op de hoogte van de scores. Van vette dunks, alley-oops en andere spectaculaire scores zet ik direct een video op Instagram in de Stories. Ook reageer ik adequaat op vragen van fans die binnenkomen. Ik ben continu alert en mis niets.

Na de wedstrijd plaats ik de final score op de socials en maak ik direct een leuke TikTok video van een gave highlight. Ik weet precies hoe ik Gen Z moet entertainen via dit populaire platform. Eenmaal thuis check ik nog even wat de reacties waren op mijn posts van vanavond. De berichten die wat minder interactie opleverden analyseer ik aandachtig. Had ik iets beter of anders kunnen doen om het bericht wél te laten scoren? Ik wil altijd leren van het gedrag van onze volgers, zodat de content van Heroes Den Bosch elke dag beter wordt. De final score post kreeg gelukkig veel likes en op de slam dunk van Thomas van der Mars die ik mooi vast wist te leggen (yes!) is al veel gereageerd; gaaf! Het was weer een fantastische dag: I love (this) sport!Dunk Wessels

Heroes Den Bosch biedt jou:
  • Veel verantwoordelijkheid (lees: de mogelijkheid om veel te leren!)
  • De kans om je stempel te drukken binnen een topsportorganisatie
  • De mogelijkheid je netwerk in regio 's-Hertogenbosch te vergroten
  • Begeleiding op íeder moment van de dag
  • Een boost voor je cv
  • Een periode om nooit te vergeten!
Card image cap

MarCom Hero

Nog even en dan begint de nieuwe topcompetitie der lage landen: de BNXT League! Dat vraagt natuurlijk om een afgeladen volle Maaspoort, gave side-events, spectaculaire partneractivaties en originele content. Om dit allemaal mogelijk te maken volgens de Heroes standaard zijn we op zoek naar een creatieve duizendpoot die continu wil scoren en aan de lopende band met gave ideeën komt. Ben jij onze nieuwe MarCom Hero? Lees dan snel verder!

Card image cap

Creative Hero

Entertainment, daar draait het om bij Heroes Den Bosch! Niet alleen met spectaculair spel op de vloer, maar ook met alles daaromheen. Van events tot clinics en van website tot social media. Een fan van Heroes Den Bosch mag zich geen seconde vervelen. Daarom zijn we op zoek naar een creatief meesterbrein die ons keer op keer weet te verrassen met strakke designs en waanzinnige ideeën. Ben jij de Creative Hero die we zoeken? Lees dan snel verder!


Interesse? Stuur je cv en motivatie naar info@heroesdenbosch.com!