Community

Heroes Den Bosch doet graag iets terug voor de inwoners van haar stad. Niet alleen door het spelen van topbasketball, maar juist ook door via verschillende maatschappelijke initiatieven een positieve impact te maken. Op de Bossche jeugd. De ouderen. Op heel de stad. Basketball is een sport van iedereen, dus zijn we er voor diegenen die onze hulp nodig hebben. Daar zijn we stadgenoten voor.


Clinics - Train samen met de professionals en coaches van Heroes Den Bosch!

Met de clinics van Heroes Den Bosch krijgen kinderen en scholieren dé kans om met de professionals en coaches van het eerste team en de spelers van de Basketball Academy het veld te delen. De clinics staan open voor spelers en speelsters van alle niveaus, ervaren maar ook beginnend. Het doel van onze clinics is het stimuleren van de basketbalsport in Nederland.

Door het seizoen heen zullen verschillende clinics in en rondom de Maaspoort plaatsvinden, maar ook voor clinics op locatie kan contact opgenomen worden.

BBB 2
BBB 4

Bossche Buurt Basketball - Samen met onze maatschappelijk wijkpartners ongekend basketball plezier in de Bossche wijken!

Met onze maatschappelijke wijkpartners trekken we de wijken van Den Bosch in. Pleintjes worden omgetoverd tot kleine basketball stadions, alwaar de kinderen alles leren over dribbelen, passen en schieten. Gestoken in een prachtig Bossche Buurt Basketball T-shirt, werken de enthousiaste kinderen zich in het zweet om net zo goed én groot te worden als hun idolen.

Begeleid en aangemoedigd door de basketballers van Heroes Den Bosch, geven we de kinderen de dag van hun leven en laten we hen trainen als een echte prof!

Investeren in de jeugd
Als club vinden wij het belangrijk iets terug te doen voor de jeugd. Zo vindt ook Thomas van der Mars: "Ik vind het hartstikke leuk dat ik een bijdrage kan leveren aan het laten sporten van de kinderen. Het is belangrijk dat we investeren in de jeugd."

Ook General Manager Stefan Wessels is enthousiast over het Bossche Buurt Basketball: "Deze clinics zijn een reclame voor de sport en het is mooi om dat samen met onze maatschappelijke wijkpartners te verzorgen. Ik hoop dat we zo veel mogelijk kinderen aan het basketballen krijgen."

BBB 1
BBB 3