Community

Heroes Den Bosch doet graag iets terug voor de inwoners van ’s-Hertogenbosch. Niet alleen door het spelen van topbasketball, maar juist ook om een positieve impact te geven aan de jeugd via verschillende initiatieven. Daarnaast zetten we ons ook in om de seniorendoelgroep te betrekken bij het team en haar wedstrijden. Basketball is een sport van iedereen en omdat niet iedereen in de gelegenheid is om een kaartje te kopen, geven we toegang voor hen die het thuis minder breed hebben. Daar zijn we stadgenoten voor.

20170628 robertverboon 3109 1

CLINICS

Train samen met de professionals en coaches van Heroes Den Bosch

Met de clinics van Heroes Den Bosch krijgen kinderen en scholieren dé kans om met de professionals en coaches van het eerste team en de spelers van de Basketball Academy het veld te delen. De clinics staan open voor spelers en speelsters van alle niveaus, ervaren maar ook beginnend. Het doel van onze clinics is het stimuleren van de basketbalsport in Nederland.

Door het seizoen heen zullen verschillende clinics in de Maaspoort plaatsvinden. Voor clinics op locatie kan ook contact opgenomen worden via het contactformulier.

20170726 robertverboon 3982

VAN WIJNEN BASKETBALLDAGEN

Samen met maatschappelijk wijkpartner Van Wijnen een zomer lang basketball plezier in de Bossche wijken.

Maatschappelijk Wijkpartner Van Wijnen en Heroes Den Bosch trokken deze zomer de wijken in van Den Bosch. Pleintjes werden omgetoverd tot kleine basketball stadions, alwaar de kinderen alles leerden over dribbelen, passen en schieten. Gestoken in een Van Wijnen Basketballdagen shirt, werkten de enthousiaste kinderen zich in het zweet om net zo goed én groot te worden als hun idolen.

Begeleid en aangemoedigd door de basketballers van Heroes Den Bosch, hadden de kinderen de dag van hun leven en konden ze trainen als een prof.

Investeren in de jeugd
Als club vinden wij het belangrijk iets terug te doen voor de jeugd. Zo vindt ook Jessey Voorn: "Ik vind het hartstikke leuk dat ik een bijdrage kan leveren aan het laten sporten van de kinderen. Het is belangrijk dat we investeren in de jeugd."

Ook captain Stefan Wessels kijkt met een goed gevoel terug op de zomer: "Deze dagen waren een reclame voor de sport en het is mooi om dat samen met onze maatschappelijk wijkpartner Van Wijnen te verzorgen. Ik hoop dat we zo veel mogelijk kinderen aan het basketballen krijgen."

Van Wijnen Basketballdagen keren terug
Mocht je het dit jaar gemist hebben, niet getreurd. De basketballdagen keren volgend jaar zomer zeker terug! En tot die tijd ben je van harte welkom om onze basketball sterren te zien spelen in de Maaspoort.

20170628 robertverboon 3109 1
20170726 robertverboon 3982