Creative Hero

Banner vacatures 2021


Een dag door de ogen van een Creative Hero

Nice; weer een project afgeleverd om trots op te zijn! Het was gisteravond even zwoegen tot laat om alle puntjes op de i te zetten, maar het resultaat mag er zijn: een prachtig ontwerp met alle legends van het Bossche basketball voor een gave decoratie op kantoor. Heerlijk dat ik, maestro van de Adobe Creative Cloud, al mijn creativiteit de vrije loop kon laten voor dit project. Sterker nog, creatief denken werd volop gestimuleerd. Ik kan echt niet wachten tot mijn visual op de muur op kantoor prijkt. Hopelijk zijn het kantoorteam en alle bezoekers er net als ik helemaal weg van!

Nog vol energie van het vorige project stort ik me deze ochtend alweer op het volgende. Vanmiddag komen belangrijke gasten in de Maaspoort en die gaan we uiteraard ontvangen met een mooie welkomstboodschap op de televisieschermen. Gelukkig werk ik volgens een duidelijke planning, die ik zelf op papier heb gezet, zodat ik er een waar kunstwerk van kan maken. Ik vraag nog even wat de namen zijn van de gasten die we welkom gaan heten en check hoe ik hun naam correct spel, want ik ben buitengewoon nauwkeurig en wil dat álles klopt.

Ik kijk in mijn agenda en zie dat vanmiddag om 13:00 uur een fotoshoot met topspeler Thomas van der Mars op het programma staat. Het is fijn dat mijn werkzaamheden zo gevarieerd zijn en geen dag hetzelfde is. Zo kan ik mijn positieve energie altijd goed kwijt! Gelukkig is goede communicatie een van mijn sterke punten, dus iedereen is op tijd en alle ingrediënten voor een serie topfoto's zijn aanwezig. Ik geef de fotograaf duidelijk aan wat voor foto's ik nodig heb voor mijn visuals en na een half uur ben ik uitermate tevreden met het resultaat. Ik ga de foto's meteen bewerken, zodat het ontwerp voor de flyers waar de MarCom Hero om had gevraagd voor een partneractivatie vandaag nog naar de drukker kan.

Tegen de avond krijg ik nog enkele feedbackpuntjes op mijn ontwerp voor de kantoordecoratie. Ze hebben helemaal gelijk! Ik ben ontzettend blij dat bij Heroes Den Bosch mijn vaardigheden écht naar een hoger niveau getild worden en ik continu leer. Het is fantastisch om te werken met personen die naar perfectie streven, enorm ambitieus zijn en bovendien net als ik een bovengemiddelde passie voor basketball (sport) hebben.

Dunk Wessels

Heroes Den Bosch biedt jou:
  • Veel verantwoordelijkheid (lees: de mogelijkheid om veel te leren!)
  • De kans om je stempel te drukken binnen een topsportorganisatie
  • De mogelijkheid je netwerk in regio 's-Hertogenbosch te vergroten
  • Begeleiding op íeder moment van de dag
  • Een boost voor je cv
  • Een periode om nooit te vergeten!
Card image cap

Social Media Hero

Met social media laat Heroes Den Bosch haar fans 24/7 genieten van spectaculaire highlights, leuke achtergrondverhalen en exclusieve behind-the-scenes content. Om online altijd op te vallen en voorloper te zijn op gebied van digital marketing, zoeken we een trendsetter die onze volgers ieder moment van de dag informeert, maar bovenal entertaint. Ben jij de Social Media Hero die we beschrijven? Lees dan snel verder!

Card image cap

MarCom Hero

Nog even en dan begint de nieuwe topcompetitie der lage landen: de BNXT League! Dat vraagt natuurlijk om een afgeladen volle Maaspoort, gave side-events, spectaculaire partneractivaties en originele content. Om dit allemaal mogelijk te maken volgens de Heroes standaard zijn we op zoek naar een creatieve duizendpoot die continu wil scoren en aan de lopende band met gave ideeën komt. Ben jij onze nieuwe MarCom Hero? Lees dan snel verder!


Interesse? Stuur je cv en motivatie naar info@heroesdenbosch.com!