MarCom Hero

Banner vacatures 2021

Een dag door de ogen van een MarCom Hero

Best day of the week: gameday! Het belooft een prachtige avond vol topbasketball en entertainment te worden. Goed samenwerken met de Sociala Media Hero heeft er namelijk voor gezorgd dat de Maaspoort volledig uitverkocht is. Door creatief te denken wisten we een strakke, originele campagne uit de grond te stampen afgelopen week. Dat het resultaat een uitverkocht huis is, geeft me een enorme kick. Ik wil namelijk continu scoren.

Rond 10:00u ben ik in de hal om samen met het kantoorteam en de Gameday Heroes (vrijwilligers) de mouwen op te stropen en de zaal tiptop in orde te maken voor de wedstrijd. Ik ben erg nauwkeurig/perfectionistisch, dus er is geen vlag of banner die niet recht hangt. Energiek als ik ben, heb ik na de zaalopbouw geen RedBull nodig om meteen weer door te gaan. Vanavond staat tussen het eerste en tweede kwart een waanzinnige act op het programma om het merk ON THAT ASS te activeren, dus ik check nog even of alles klaarstaat en iedereen qua muziek, licht en geluid op de hoogte is van wat er gaat gebeuren. Communicatief sterk als ik ben, weet ik dat ik beter even naar de verantwoordelijke personen toe kan lopen om het te dubbelchecken dan dat ik een berichtje stuur. Veel sneller en persoonlijker!

Wanneer de wedstrijd begint help ik met het bijhouden van de social mediakanalen van de club, zodat de fans die er niet bij kunnen zijn niets missen. Verder noteer ik alle verbeterpunten die me voor, tijdens en na de wedstrijd opvallen op gebied van marketing en communicatie. Ik ben namelijk ontzettend leergierig. Dat moet ook wel, want ik stel altijd hoge doelen voor mezelf.

Om 22:30 uur komt het hele office team bij elkaar om te evalueren. Wat ging goed en wat kan nog beter? Met name op het laatste gaan we dieper in. We werken immers volgens het credo 'Better. Every. Day.' bij Heroes Den Bosch. Al met al is de conclusie dat het weer een fantastische avond was vol spektakel, een geslaagde partneractivatie en mooie content. Als kers op de taart werk ik nog even het wedstrijdverslag af, het laatste puntje op mijn checklist voor vandaag. Stiekem kijk ik al uit naar volgende week, want maandag gaan we de activatie voor ON THAT ASS evalueren en alweer brainstormen over nieuwe gave acties. Geweldig om mijn passie voor MarCom te combineren met mijn passie voor sport!

Dunk Wessels

Heroes Den Bosch biedt jou:
  • Veel verantwoordelijkheid (lees: de mogelijkheid om veel te leren!)
  • De kans om je stempel te drukken binnen een topsportorganisatie
  • De mogelijkheid je netwerk in regio 's-Hertogenbosch te vergroten
  • Begeleiding op íeder moment van de dag
  • Een boost voor je cv
  • Een periode om nooit te vergeten!
Card image cap

Creative Hero

Entertainment, daar draait het om bij Heroes Den Bosch! Niet alleen met spectaculair spel op de vloer, maar ook met alles daaromheen. Van events tot clinics en van website tot social media. Een fan van Heroes Den Bosch mag zich geen seconde vervelen. Daarom zijn we op zoek naar een creatief meesterbrein die ons keer op keer weet te verrassen met strakke designs en waanzinnige ideeën. Ben jij de Creative Hero die we zoeken? Lees dan snel verder!

Card image cap

Social Media Hero

Met social media laat Heroes Den Bosch haar fans 24/7 genieten van spectaculaire highlights, leuke achtergrondverhalen en exclusieve behind-the-scenes content. Om online altijd op te vallen en voorloper te zijn op gebied van digital marketing, zoeken we een trendsetter die onze volgers ieder moment van de dag informeert, maar bovenal entertaint. Ben jij de Social Media Hero die we beschrijven? Lees dan snel verder!


Interesse? Stuur je cv en motivatie naar info@heroesdenbosch.com!