Tickets / Season passes Webshop

Yes; we zijn weer begonnen! Zoals clubeigenaar Bob van Oosterhout gisteren reeds kenbaar maakte, is de voorbereiding op het nieuwe seizoen in volle gang. De buitenlandse spelers zijn (op Scott Thomas na) in Den Bosch, het oefenschema is rond, er wordt iedere dag keihard getraind en achter de schermen worden de puntjes op de i gezet, zodat het seizoen volledig coronaproof van start kan gaan. Wat dit laatste betreft lichten we graag een aantal zaken toe, maar eerst delen we nogmaals ons oefenprogramma.

Oefenprogramma
The Hague Royals
Zondag 6 september, 15:00u
Sportcomplex Drieburcht, Tilburg

Phoenix Brussels
Zaterdag 12 september, 17:30u
Sportcomplex van Neder-Over-Heembeek, Brussel

Racing Luxembourg / Bayer Giants Leverkusen
Zondag 13 september
Sportcomplex van Neder-Over-Heembeek, Brussel

Aris Leeuwarden
Zaterdag 19 september, 20:00u
Sporthal Kalverdijkje, Leeuwarden

Leuven Bears
Zondag 20 september, 16:00u
Maaspoort Sports & Events, ’s-Hertogenbosch

Aanwezigheid bij oefenwedstrijden
Helaas zijn er geen tickets en livestream beschikbaar voor de uitwedstrijden, maar via social media zullen we onze volgers op de hoogte houden. Dit in verband met de coronaprotocollen die gelden bij de verschillende speellocaties. Niet getreurd! Op zondag 20 september ben je van harte welkom in eigen Maaspoort om de comeback van het basketball te vieren! Natuurlijk houdt ook Heroes Den Bosch zich aan alle voorschriften met betrekking tot corona, wat betekent dat niet alle stoeltjes gevuld zullen zijn. De Maaspoort biedt ruimte aan 750 Bossche basketballliefhebbers. Partners, sponsors, businessclubleden én seizoenkaarthouders krijgen voorrang om een plekje te bemachtigen, alvorens ook de overige fans zich kunnen aanmelden.

Aanmeldprocedure
Voor de home game vs. Leuven Bears is toegang kosteloos. Dit betekent echter niet dat alle fans zomaar naar de Maaspoort kunnen komen om de wedstrijd bij te wonen. In verband met de coronaprotocollen is iedereen verplicht om zich aan te melden. Vanaf woensdag 2 september kunnen partners, sponsors, businessclubleden en seizoenkaarthouders zich aanmelden. Voor hen zijn plekken gereserveerd tot vrijdag 4 september. Vanaf dan kunnen ook alle overige fans zich aanmelden voor de wedstrijd. Uiteraard tót het maximum bereikt is. Let op: wanneer alle partners, sponsors, businessclubleden en seizoenkaarthouders zich aanmelden, zijn er nog slechts 200 plaatsen beschikbaar, dus wacht niet en meld je aan!

De aanmeldprocedure ziet er als volgt uit:

  1. Ga naar heroesdenbosch.com/programma;
  2. Klik op ‘tickets’ achter de wedstrijd vs. Leuven Bears;
  3. Kies het gewenste vak en de stoel(en) waar je wenst te zitten;
  4. Kom je niet uit hetzelfde huishouden? Kies dan voor een vak met losse stoelen uit elkaar;
  5. Vul je gegevens in;
  6. Rond de bestelling af (in dit geval kosteloos).

Enkele dagen voor de wedstrijd ontvang je nog een mail met de exacte richtlijnen omtrent corona en je zitplaats.

Zodra het volledige speelschema van de Dutch Basketball League bekend is, zullen wij ook deze delen en starten met de ticketverkoop. Hierover volgt t.z.t. meer informatie.

Hopelijk tot snel bij ons thuis in de Maaspoort!

Keep me Posted!

Want to stay informed of our latest news? Then sign up for our newsletter!

Keep Me Posted