Tickets / Season passes Webshop

Amerikaan brengt Bundesliga ervaring mee in selectie van Jean-Marc Jaumin

Siyani Chambers (1.83m) is de nieuwe point guard in Den Bosch. De 25-jarige Amerikaan speelde vorig seizoen voor Bundesliga club Gießen 46ers. Eerder kwam hij uit voor het Oostenrijkse Flyers Wels waar hij teamgenoot was van Elijah Wilson en het tot all-star schopte. Tijdens zijn college jaren vertegenwoordigde hij het prestigieuze Harvard. Hier vormde Chambers een point guard-duo met voormalig MVP Brandyn Curry. In Amerika groeide Chambers uit tot captain van het team en scoorde de eretitel 'Ivy League Rookie of the Year' (2013), mede vanwege zijn hoge assist-gemiddelde in de NCAA.

Technisch manager Roel de Graaf is zeer te spreken over het aantrekken van Chambers: "Siyani is een echte 'playmaker'. Met hem contracteren we een intelligente speler en energieke verdediger, die veel emotie in zijn spel legt. Daarnaast is hij ook nog eens een prima schutter die voor de nodige punten gaat zorgen. Bovenal gaat hij een belangrijke rol spelen in het speltype dat we dit jaar gaan voor ogen hebben."

Over zijn keuze voor Heroes Den Bosch vertelt Siyani Chambers: "Ik kijk er enorm naar uit om mij aan te sluiten bij de selectie en wil het management graag bedanken voor het vertrouwen. Mijn vriend Brandyn Curry heeft meermaals aangegeven wat een fijne club én stad Den Bosch is. Vanaf dag één ga ik 100% geven voor de club, mijn medespelers, de sponsors en de fans. Als point guard ga ik er alles aan doen om het team te laten schitteren en resultaten te boeken."

Keep me Posted!

Want to stay informed of our latest news? Then sign up for our newsletter!

Keep Me Posted