Tickets / Season passes Webshop

Voor het aankomende seizoen is Burned Sports de officiële leverancier van het basketball schoeisel. Het sportmerk met een vestiging aan de Hinthamerstraat fungeerde de afgelopen jaren als kledingsponsor, maar verlegt de focus naar een niet minder belangrijk aspect: de schoenen. Nadat eerder Nathan Krill over zijn ‘weapons of choice’ vertelde, praat nu Jessey Voorn ons bij. De guard is begonnen aan zijn tweede seizoen in Bossche dienst en daar horen ‘verse’ basketball-schoenen bij!

Hard work pays off
Met volop trainingen en vier zware pre-season games ging het seizoen fanatiek van start. “De preseason trainingen zijn zwaar”vertelt Voorn. “Maar dat is niet erg, de faciliteiten en alles om de trainingen heen is goed geregeld. Ook daarin maken we als club weer flinke stappen. Er zit veel structuur in de dagen. In de ochtend ontbijten we samen, daarna volgt de training, hierna een vers bereide lunch en aan het eind van de middag staat er dan nog een training op de agenda”vervolgt Voorn. “En ja, met zo’n druk programma zijn voor mij de schoenen des te belangrijker, daarom ben ik blij dat Burned dit voor ons doet.”

Modieus of functioneel?
Op de vraag of basketball spelers ook nog naar het mode aspect kijken (matching colors!), geeft Voorn volmondig toe dat hij dat een leuke bijkomstigheid zou vinden als dat zo is, maar dat de pasvorm voor hem echt prioriteit is. “Ik ben een lastige daarin” vertelt hij. “Voor mij, als lichtvoetige speler, moet de schoen echt als gegoten zitten. De Nike Air Zoom is voor mij perfect. Als ze deze schoen in de kleuren van Heroes hebben dan kies ik die, zo niet dan is toch de pasvorm leidend.”

Dromen van prijzen
Het aankomende seizoen zal wederom belangrijk worden voor Heroes Den Bosch. De fans hopen op een winnend team en ook de spelersgroep is minstens zo ambitieus. “Het is een compleet nieuw team en de energie is volop aanwezig. Ik ben er zeker van dat het team zich elke wedstrijd voor 100% zal inzetten en daardoor grote wedstrijden gaat winnen” aldus Voorn. “Het is een uitgebalanceerde groep, zowel wat betreft persoonlijkheden als speelstijlen, met elke positie bezet. Ik ben er klaar voor, dit wordt ons seizoen en in mei zullen we er staan!”

Keep me Posted!

Want to stay informed of our latest news? Then sign up for our newsletter!

Keep Me Posted