Tickets / Season passes Webshop

Al sinds jaar en dag kleurt de fanatieke aanhang van Heroes Den Bosch (en EBBC, Nashua, EiffelTowers, ...) de Maaspoort rood/blauw op wedstrijddagen. Het is hoog tijd om deze enthousiaste fans, de absolute toppers van de club, eens in de spotlight te zetten en hen te bedanken voor hun onvoorwaardelijke support. Daarom licht Heroes iedere vrijdag haar grootste fans uit met een mooie foto en een kort interview. Deze week is het de beurt aan Henk en Yara Biesheuvel.Hoe lang ben je al fan van de club en vanwaar deze liefde?

H: Ik ben denk ik al 14 jaar fan. Ik ging met een vriend mee naar een play-off wedstrijd van het toenmalige EiffelTowers tegen Amsterdam. Ik vond dat zo’n geweldige sfeer en sindsdien ben ik fan van de club.

Y: Al 12 jaar. Ik ging voor het eerst mee met mijn vader toen ik 6 jaar was. Ik vond basketball toen helemaal geweldig en ik ben eigenlijk altijd blijven komen. Hoe ouder ik werd hoe meer ik fan werd van de club.


Met wie ga je het liefst naar de wedstrijden van Heroes kijken? En waarom?

H: Met mijn dochter. Want die vind basketbal ook geweldig. En die heeft een andere kijk op de wedstrijd. Ik kom echt voor de sfeer, mijn dochter komt ook een beetje voor de sfeer maar vooral voor het basketball.

Y: Met mijn vader. Dit is echt een vader dochter ding en ik vind het altijd heel erg gezellig om met hem naar de Maaspoort te komen.


Wat is jouw favoriete herinnering aan Heroes Den Bosch?

Y: De beste herinnering was denk ik een Europese wedstrijd. Ik weet nog dat er een driepunter gemaakt moest worden om gelijk te komen staan dus dat het was ontzettend spannend. Uiteindelijk wist Stefan Wessels de 3 punter raak te schieten en werd het verlengen. Dat was echt een moment waar ik nu op terug kijk en dat ik mij realiseer dat bij basketball alles mogelijk is. De wedstrijd is pas afgelopen bij het eindsignaal.

H: Mijn favoriete moment was de toverbal van Curry. Wat een geweldig moment was dat. Het was een Europese wedstrijd tegen Saratov. Na 2 verlengingen hebben we helaas toch verloren maar man, wat een wedstrijd.


Je komt al enige tijd kijken bij Heroes, maar wie is voor jou de meest memorabele speler en waarom?

H: Vernon Taylor. Ik vond hem echt een energieke speler, met veel passie voor de sport.

Y: Ik denk toch Keshun Sherril. Ik vond hem echt een hele goede speler!


Wie is voor jou de Most Valuable Player van dit seizoen tot op heden?

H: Thomas van der Mars. Ik vind dat hij een speler is waar je op kan bouwen. Daarnaast is hij, naar mijn mening, ook echt gegroeid de afgelopen jaren.

Y: Voor mij is dat Edon Maxhuni. Hij is een hele belangrijke speler. Niet alleen voor het spel maar ook voor de sfeer in de Maaspoort!

Over de jaren is Heroes met tientallen verschillende jerseys op het veld verschenen. Welk tenue sprong er voor jou écht uit?

Y: De huidige jersey's vind ik het mooist! Ik vind het mooi om te zien dat Heroes den Bosch laat merken dat ze de seizoenkaarthouders waarderen doormiddel van hun namen op de jersey's te zetten.

H: Die van dit seizoen. Daar hoef ik niets aan toe te voegen gewoon het mooiste shirt.


Tags:

Fans

Keep me Posted!

Want to stay informed of our latest news? Then sign up for our newsletter!

Keep Me Posted