Tickets / Season passes Webshop

Eigentijdse culinaire specialist verhoogt fan experience met topkwaliteit vleesproducten

Wie Heroes Den Bosch volgt of betrokken is bij de club heeft Inamood ongetwijfeld al op diverse manieren voorbij zien komen of heeft misschien zelfs al een hap genomen uit een sappige burger van de online slager. Inamood is een eigentijdse culinaire specialist die topkwaliteit vleesproducten tegen scherpe prijzen verkoopt via hun webshop. Hoewel de samenwerking begin dit seizoen reeds beklonken was, is Inamood nu ook op papier Official Flaming Partner van Heroes Den Bosch en daar is de club ontzettend trots op!

General Manager Stefan Wessels licht het enthousiasme toe: “Inamood is zo’n partner die wij zelfs af en toe moeten remmen in plaats van andersom, omdat zij zóveel te gekke ideeën hebben. Als club hebben we altijd geroepen dat we de fan experience willen verhogen, onder andere met goed eten rond én tijdens onze wedstrijden. Met Inamood hebben we zonder twijfel de ideale partner gevonden om dit te bewerkstelligen. Ik kijk enorm uit naar de acties die we in samenwerking met Inamood gaan opzetten.”

Ook Rob van Kempen, eigenaar van Inamood, is zeer content: “We zijn super enthousiast dat we nu officieel het partnership met Heroes Den Bosch kunnen aankondigen. Samen gaan we hele gave dingen doen en ik ben er zeker van dat Heroes fans hier het meest van gaan profiteren. Nu kunnen ze behalve naar spannende basketballwedstrijden kijken ook genieten van heerlijk vlees!”

Tags:

Business

Keep me Posted!

Want to stay informed of our latest news? Then sign up for our newsletter!

Keep Me Posted