Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Opbrengst shirtveiling naar OTTO Foundation voor oorlogsslachtoffers Oekraïne


Heroes Den Bosch speelt zaterdagavond tegen Belfius Mons-Hainaut in speciale wedstrijdshirts. De club is diep geraakt door de verschrikkelijke gebeurtenissen in Oekraïne en voelt mee met de bevolking van het land. Dat de inwoners zó aan het knokken zijn voor de vrijheid van hun volk en vaderland, maakt de Oekraïners op dit moment de ware helden. Daarom prijkt, waar normaliter ‘Heroes’ op de wedstrijdshirts geprint staat, nu de Oekraïense vertaling daarvan prominent op de borst. Op deze manier betuigt Heroes Den Bosch zijn steun aan de Oekraïense helden en hoopt het hen een hart onder de riem te steken.

Shirts worden geveild
Nadat Heroes Den Bosch in de speciale shirts gespeeld heeft, worden deze gesigneerd door de spelers en vervolgens geveild. De opbrengst van de veiling gaat naar de OTTO Foundation van partner OTTO Work Force. Het geld zal in samenwerking met internationale en lokale hulporganisaties gericht worden besteed aan slachtoffers van het oorlogsgeweld in Oekraïne. Iedere donatie aan de foundation, dus ook deze, zal door OTTO Work Force verdubbeld worden.

Oekraïne steunen op iedere mogelijke manier
Ook Stefan Wessels volgt de situatie in Oekraïne van dag tot dag. “Ik kan er met mijn hoofd niet bij wat daar gebeurt,” reageert de General Manager van Heroes Den Bosch. Hij vervolgt: “Deze oorlog, dit zinloze geweld, moet zo snel mogelijk stoppen. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk organisaties zich achter de Oekraïense bevolking scharen en hun steun uitspreken, in de politiek, het bedrijfsleven en ook in de sport. Ik heb al acties bij meerdere sportclubs en supportersgroepen gezien en ik hoop dat er nog vele zullen volgen. We moeten eensgezind achter Oekraïne staan en de bevolking kracht bijzetten op iedere mogelijke manier.”

Wil je direct jouw steentje bijdragen? Doneer dan nu aan de OTTO Foundation via hun website.

Tags:

Community

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted