Tickets / Season passes Webshop

De datum en de locatie voor de finale van de Basketball Cup zijn bekend. Zondag 20 maart neemt Heroes Den Bosch het in MartiniPlaza Groningen op tegen Donar. De speellocatie is afgelopen maandag bepaald middels een loting. Aanvankelijk stond de finale een week eerder gepland, op zondag 13 maart, maar om een live uitzending bij de NOS mogelijk te maken, komen Heroes en Donar nu op 20 maart in actie. De exacte aanvangstijd wordt in een later stadium bekendgemaakt. Ook over de kaartverkoop wordt binnenkort meer bekend.

“Via twee mooie wedstrijden tegen Leiden hebben we ons afgelopen weekend gekwalificeerd voor de finale en dat is toch de eerste stap om de beker ook daadwerkelijk te kunnen winnen,” reageert head coach Erik Braal op het nieuws. Hij vervolgt: "Nu willen we graag met zoveel mogelijk Bossche fans op de tribune er alles aan doen om de finale winnend af te sluiten en de beker vanuit Groningen mee naar de Maaspoort te brengen".

General manager Stefan Wessels voegt daaraan toe: “We hadden natuurlijk liever de finale in onze eigen Maaspoort gehad, maar dat we de finale spelen is op zichzelf natuurlijk al hartstikke mooi. De bussen staan al klaar om een enorme groep Bossche en Brabantse basketballfans naar Groningen te rijden. We gaan er een prachtige zondag van maken met zijn allen!” “En dat de wedstrijd in Groningen is, maakt het feestje daarna in de Maaspoort er natuurlijk niet minder om”, besluit Wessels met een knipoog.

Tags:

Basketball Cup

Keep me Posted!

Want to stay informed of our latest news? Then sign up for our newsletter!

Keep Me Posted