Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd deelt commentator Tom Plaum, samen met collega's en andere experts, de 5 punten die het verschil gaan maken.

 1. Laatste competitiewedstrijd voor thuispubliek in 2019
  Vanavond komt Heroes nog één keer dit kalenderjaar voor het thuisfront in actie. Tot nu toe wisten de Bosschenaren de vijf thuiswedstrijden van dit seizoen te winnen. Het team van Jean-Marc Jaumin is erop gebrand om deze positieve reeks door te zetten. Jaumin vertelt: ''Onze fans geven ons iedere keer weer een flinke 'boost' aan energie. We hebben al goede avonden gehad in de Maaspoort, vanavond kunnen we weer iets moois neerzetten.''

 2. Boy van Vliet in vorm
  Hij kwam wat later bij de selectie, maar Boy van Vliet begint zijn draai te vinden in de Maaspoort. Tijdens de afgelopen wedstrijd tegen Donar werd hij uitgeroepen tot ‘man of the match’ en met reden. Zijn mooie 'cuts' naar de basket en zijn harde werk in de verdediging waren belangrijk voor het binnenslepen van de overwinning. Hopelijk kan hij zijn stijgende lijn doorzetten met een goed optreden tegen de Friezen.

 3. Winnen tegen de ‘kleintjes’
  Om bovenin de Dutch Basketball League mee te doen, is het voor Heroes noodzakelijk om zo min mogelijk punten te laten liggen tegen de ‘kleintjes’ van de competitie. Tot dusver heeft Den Bosch de wedstrijden tegen deze clubs gewonnen, maar onderschatting ligt op de loer. Ook al heeft Aris nog maar vier punten gehaald dit seizoen, kan het team uit Leeuwarden het beste uit zichzelf naar boven halen tegen de topteams. Landstede Hammers en ZZ Leiden moesten onlangs hard werken om van Aris te winnen.

 4. Blessureleed teistert selectie Aris
  Het team uit Leeuwarden zal aanstaande zaterdag niet op volle kracht spelen tegen Heroes. Coach Ferried Naciri kan geen beroep doen op Tim Hoeve, die eind oktober een seizoen eindigende blessure opliep. Daarnaast is center Craig Osaikhwuwuomwan onlangs geopereerd aan zijn linkerpols en het is nog onzeker of hij voor de kerst zal spelen. Wel heeft het team uit Leeuwarden sinds een maand weer Andrzej Mazurczak in de gelederen, die een poos in de lappenmand zat. De Pool is één van de gevaarlijke mannen aan de zijde van Aris met scorend en passend vermogen.

 5. Vrijwilligers in het zonnetje
  Tijdens de laatste thuiswedstrijd van 2019 staan de vele vrijwilligers van Heroes centraal. Zij worden goed in het zonnetje gezet door de club die zij zo’n warm hart toedragen. Zonder het harde werk van al deze fans achter de schermen, zou het Bossche basketball niet zijn waar het nu is.

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted