Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Heroes Den Bosch en Adagium Bedrijfsoverdrachten hebben hun partnership met drie jaar verlengd. Hiermee is het bedrijf, gespecialiseerd in fusies en overnames, liefst 15 (!) jaar sponsor van de club op het moment dat het contract afloopt. Een prachtige mijlpaal! Daar komt bij dat Adagium de komende drie seizoenen naamgever is van de Business Club ruimte in Maaspoort Den Bosch, die daarom vanaf heden de Adagium Business Club gaat heten.

Albert Dominicus, directeur en eigenaar van Adagium, vertelt: “Met een goed gevoel kijk ik terug op de afgelopen twaalf jaar. Heroes Den Bosch is een prachtige club met een uitzonderlijk business platform. Dat we hiervan nog minimaal drie seizoenen deel gaan uitmaken en daarmee op 15 jaar partnership komen is fantastisch. Natuurlijk ben ik ook enorm trots dat de Business Club van Heroes de komende drie jaar onze naam gaat dragen.”

Vanzelfsprekend is ook General Manager Stefan Wessels zeer content: “Adagium is een trouwe sponsor van de club en dat blijkt maar weer uit de verlenging van de samenwerking met drie jaar. Sponsors als Adagium zijn de afgelopen jaren enorm belangrijk voor onze organisatie geweest en met de continuïteit die het bedrijf ons biedt kunnen we ook de komende jaren weer verder bouwen. Ik wil Albert Dominicus onwijs bedanken voor zijn loyaliteit en steun als sponsor van Heroes Den Bosch.”

Tags:

Business

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted