Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Functie: Communicatie stagiair(e)
Opleidingsniveau: HBO
Stageduur: 5-6 maanden
Startdatum: Januari 2020
Stagesoort: Meewerkstage
Dagen per week: minimaal 4 dagen, beschikbaar in de avonden en in het weekend (afhankelijk van het wedstrijdschema)

Wil jij meebouwen aan de weg die Heroes Den Bosch is ingeslagen? Houd je van aanpakken, wil je jezelf graag ontwikkelen en kun je goed zelfstandig werken? Zit jij graag aan de knoppen op social media, ben jij een held met Photoshop en zie jij verbeteringen in onze online omgevingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken een gedreven, gemotiveerde, en initiatiefrijke stagiair(e) op communicatiegebied. Een student die graag zijn of haar bijdrage wil leveren aan het Bossche basketball en het motto ‘We Entertain People’ onderschrijft. Ben jij degene die wij zoeken?

De organisatie
Onze club mocht zich al 16 keer landskampioen van Nederland noemen en is daarmee recordhouder in de Nederlandse basketballwereld. Sinds augustus 2019 gaat de club verder zonder naamsponsor. Een unicum binnen het Nederlandse basketball, waarmee wij opnieuw geschiedenis willen schrijven, op sportief maar zeer zeker ook op entertainment vlak. We willen een showcase worden voor de Nederlandse sport op het gebied van sport entertainment!

De functie
Om het team uit te breiden en te ondersteunen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e), die passie heeft voor de (basketball)sport. Tijdens de stage hou jij je onder andere bezig met het bedenken én designen van social media content, het bijhouden van de social pagina’s en het schrijven van nieuwsberichten. Op wedstrijddagen help jij tevens achter de schermen mee, zodat alles perfect verloopt.

Het profiel
De student is flexibel, zelfstandig maar ook een teamspeler. We zoeken een stagiair(e) die geen 9u tot 17u mentaliteit heeft en bereid is in de avonden en weekenden te werken. Het is een intensieve stage, maar tevens zeer leerzaam. Je bouwt werkelijk mee aan de club.

Wij bieden
Een afwisselende en uitdagende stage in een zeer ambitieuze organisatie.

Spreekt deze vacature jou aan en zie jij jezelf werken in een sportieve werkomgeving. Stuur dan je motivatiebrief en CV naar marketing@heroesdenbosch.com

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted