Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Anycoin Direct is voor de komende twee seizoenen de Official Crypto Partner van Heroes Den Bosch. De Bosschenaren ontvangen het volledige sponsorbedrag in Bitcoin en zijn daarmee het eerste basketballteam in Europa met zo’n unieke deal. De crypto-broker uit Veghel kwam al eerder in het nieuws vanwege een soortgelijke samenwerking met PSV Eindhoven.

Na PSV Eindhoven is Heroes Den Bosch het tweede Brabantse sportteam dat gefinancierd wordt met de digitale munt. Bitcoin is het afgelopen jaar vaak in het nieuws gekomen, met als absolute hoogtepunt de all-time-high van $69,044 van 10 november.

General Manager Stefan Wessels vertelt trots: “Anycoin Direct is een grote speler in de wereld van cryptocurrency, een wereld met tal van mogelijkheden en een veelbelovende toekomst. Heroes Den Bosch heeft de ambitie om op commercieel vlak voorop te lopen, onder andere door innovatieve samenwerkingen aan te gaan. Dit partnership past uitstekend in dat plaatje. Daarnaast is het natuurlijk super bijzonder dat wij de eerste basketballclub in de EU zijn met een Official Crypto Partner die het volledige sponsorbedrag in Bitcoin uitbetaalt.”

Lennert Vlemmings, COO van Anycoin Direct: “We zijn geworteld in Brabant en willen graag een breed publiek bekend maken met de mogelijkheden van de blockchain en cryptocurrency. Daarnaast maken samenwerkingen zoals deze sport op hoog niveau mogelijk in de regio en daar dragen wij graag aan bij.”

Tags:

Business

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted