Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Heroes Den Bosch groeit! Wekelijks wordt op New Business Wednesday weer een nieuw bedrijf gepresenteerd dat sportsponsoring op waarde inschat en zich aansluit bij het zakelijke platform van de club. Met inmiddels meer dan 40 (premium) partners en suppliers is de commerciƫle basis breed en krachtig, maar met ruim 90 aangesloten bedrijven is ook de Business Club een zeer belangrijke pijler waarop de organisatie drijft.

De club is uiteraard zeer trots op hetgeen reeds bereikt is, maar Heroes Den Bosch wil doorgroeien en de verschillende zakelijke doelgroepen optimaal bedienen. Daarom is onlangs een nieuw concept toegevoegd aan het business portfolio: de Baseline Club!

Dit nieuwe concept houdt het volgende in. De Baseline Club is gericht op jonge, startende ondernemers die, vanaf het platform hoog boven de baseline, voor een optimale en unieke wedstrijdbeleving gaan. Zij kunnen met uitzicht op de speelvloer een hapje eten gedurende de warming-up van beide teams, een drankje drinken tijdens de wedstrijd en zij hebben een geweldig uitzicht over de hele Maaspoort. En omdat de Baseline Club gesponsord wordt door INAMOOD, zit het met de culinaire omlijsting wel snor. Na de wedstrijd sluiten de leden van de Baseline Club aan in de Adagium Business Club.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met General Manager Stefan Wessels via stefan@heroesdenbosch.com.


Baseline Club 4
Baseline Club 3
Baseline Club 2
Baseline Club 1

Tags:

Business

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted