Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Het duurt en het duurt. De periode tussen half mei en begin oktober lijkt een eeuwigheid te duren, maar eindelijk is het dan weer zover. De home opener staat weer voor de deur! Ook dit jaar zal Den Helder Suns de tegenstander zijn in de Maaspoort.

Den Helder Suns
Den Helder heeft haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen afgelopen zondag al gespeeld. Tegenstander was Landstede Hammers, de huidige landskampioen, die dan ook met de overwinning aan de haal ging. Gemakkelijk ging dat niet. Den Helder Suns bleef de gehele wedstrijd prima in de buurt, maar het waren de vele turnovers (24 tegen 14) die de ploeg van Peter van Noord uiteindelijk de das omdeden.

Bij Den Helder was een opmerkelijke rol weggelegd voor Yarrick Brussen. De oud-Bosschenaar scoorde 19 punten en pakte ook nog even 14 rebounds onder de borden vandaan. Voorwaar een prima prestatie, temeer omdat aan de andere kant international Kherrazzi in het veld stond.

Den Helder zag afgelopen jaar Nick Thran, Leon Williams en Boy van Vliet vertrekken. Daar tegenover stond het aantrekken van o.a. Nino Gorissen die overkwam van BAL en de Nederlandse Griek Ionnis Tsaopatzoglou. Dyon Halman verlengde zijn verblijf in de marinestad en vanuit Amerika kwamen Josh Williams en Michael Miller over. Laatstgenoemde kwam vanwege een blessure nog niet in actie.

Heroes Den Bosch
Heroes Den Bosch rekende afgelopen zondag in het 4ekwart definitief af met Aris Leeuwarden. In het Kalverdijkje bleef Aris tot het eind van het 3e kwart prima bij. Tijdens het laatste kwart werd het krachtsverschil met 12-23 duidelijk en kon Heroes Den Bosch met een 60-85 overwinning aan de thuisreis beginnen. Elijah Wilson was met 17 punten topscorer aan Bossche zijde, terwijl reboundend Thomas van der Mars de ranglijst aanvoerde met 10 weggeplukte ballen. Jean-Marc Jaumin gaf in deze wedstrijd alle spelers speeltijd, waarbij van den Elzen en Thelissen zelfs in het 1stekwart al hun opwachting mochten maken.

De wedstrijd aanstaande donderdag begint om 20.00 uur. Komt allen in het rood en moedig het team aan naar die eerste thuisoverwinning! Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted