Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Vanmorgen vanaf 11:00 uur werd in het Patrick Baumann House of Basketball, het hoofdkwartier van FIBA gelegen in het Zwitserse Mies, geloot voor de kwalificatieronde en de eerste poulefase van de Basketball Champions League (BCL).

Qualification Tournaments
Heroes Den Bosch gaat uitkomen in Qualification Tournament III, dat evenals de andere drie kwalificatietoernooien gehouden zal worden in de periode van 15 tot en met 22 september. In de kwartfinale speelt Heroes tegen Aliaga Petkimspor uit Turkije. Een mogelijke halve finale wordt gespeeld tegen Cholet Basket uit Frankrijk. Wanneer Heroes ook deze ronde doorkomt, speelt het tegen Caledonia Gladiators (VK), CSM CSU Oradea (ROE) of POAK Mateco (GRI) in de finale. De winnaar van het toernooi plaatst zich voor de eerste poulefase van de Basketball Champions League.

Het gedetailleerde speelschema en de locatie van de toernooien worden in juli bekendgemaakt.

H Na Mo QM Od0ub4ppb9 Lroo ARegular Season
Wanneer Heroes zich weet te plaatsen voor de eerste poulefase van het hoofdtoernooi, komt het terecht in Groep B bij Filou Oostende (BEL), King Szczecin (POL) en Unicaja (SPA). De nummers één van de groepen plaatsen zich direct voor de tweede poulefase, terwijl de nummers twee en drie Play-in series zullen spelen om zich voor deze Round of 16 te plaatsen.

2024 25 Qualification Rounds and Regular Season Draw Basketball Champions League20

Tags:

Basketball Champions League

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted