De wedstrijd tussen Hubo Limburg United en Heroes Den Bosch was een ware strijd vanaf het begin tot de laatste buzzer. Beide teams gaven alles om de overwinning te behalen, maar was het Heroes wat na kwartstanden van 17-17, 14-23, 18-26 en 17-16 toch een ruime overwinning boekt in Hasselt.

Het eerste kwart begint met Limburg United die de score opent met een driepunter, waarna Heroes Den Bosch snel antwoordt met een score van Austin Price, bijgestaan door een assist van Lee Moore. Met nog vijf minuten te spelen staat het 10-7 in het voordeel van Hubo Limburg United, maar Thijs Beens brengt zijn team dan dichterbij met een score, waardoor de stand 12-9 wordt. Een jumper van Jito brengt Heroes Den Bosch zelfs nog dichterbij, met een stand van 12-11. Uiteindelijk is het Beens die met een snelle aanval Heroes Den Bosch naar de leiding brengt met een score van 12-13. Hubo Limburg United laat zich echter niet kennen en pakt de leiding terug met een score, gevolgd door een driepunter. Er wordt dan een fout gemaakt op de rake driepunter van Moore en hij gooit ook zijn bonus vrije worp raak, waardoor het eerste kwart eindigt in een gelijkspel van 17-17.

In het tweede kwart begint Moore sterk met een score, gevolgd door een sterke basket van Emmanuel Akot, waardoor Heroes Den Bosch een voorsprong neemt van 19-24. Heroes Den Bosch bouwt hun voorsprong verder uit met een dunk van Akot en een score van Moore, waardoor de stand 21-29 wordt. Een driepunter van Beens zet Heroes op een 0-11 run en de score uiteindelijk op 21-35. Limburg United doet dan wat terug met twee rake driepunters en is de stand 31-40 bij rust.

Het derde kwart begint met een onsportieve fout van Hubo Limburg United, gevolgd door een fout op de schotkans van Jito Kok, waardoor Heroes Den Bosch hun voorsprong vergroot tot 31-43. Ondanks enkele scores van Hubo Limburg United, slaagt Heroes Den Bosch erin om hun voorsprong vast te houden, mede dankzij een sterke drive van Beens en een driepunter van Akot. Het derde kwart eindigt met een voorsprong van 49-66 voor Heroes Den Bosch.

In het laatste kwart blijft Heroes Den Bosch domineren met scores van Price en Moore, terwijl Hubo Limburg United moeite heeft om terug te vechten. Ondanks een slotoffensief van het thuisteam, slaagt Heroes Den Bosch erin om de voorsprong vast te houden tot het einde van de wedstrijd, met een uiteindelijke overwinning van 66-82.