Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Zaterdag 22 februari speelt Heroes Den Bosch om 12:00u in Sporthal Tuinwijk een benefietwedstrijd tegen WBB Giants. Deze speciale away game wordt georganiseerd door Stichting ‘Tot hier en niet verder!’. Met de game hoopt de stichting geld op te halen voor Hugo, oud-basketballer en tevens secretaris van WBB Giants, die al vele jaren strijdt tegen MS.

Dit jaar heeft Hugo te horen gekregen dat zijn ziekte progressief is geworden en de achteruitgang versnelt. Hij heeft nog één laatste optie: een zogenaamde HSCT behandeling. Door deze stamceltherapie kan de MS tot stilstand worden gebracht. Deze behandeling kan niet in Nederland, maar wel in Moskou. Echter, de therapie kost veel geld, maar liefst €65.000,-, en wordt niet vergoed.

Met behulp van donaties en evenementen zoals de benefietwedstrijd hoopt Hugo in 2020 naar Rusland te kunnen voor de behandeling. Je kunt Hugo helpen door de benefietwedstrijd te bezoeken (toegangsbewijzen koop je voor aanvang van de game bij Sporthal Tuinwijk) of te doneren aan stichting 'Tot hier en niet verder!'.

Lees hier Hugo's verhaal.

Benefietwedstrijd TW

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted