Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Heroes Den Bosch heeft zich versterkt met Boy van Vliet (1.94m, 25 jaar). De guard met Bossche roots heeft voor minimaal twee seizoenen getekend en sluit zich per direct aan bij de selectie van head coach Jean-Marc Jaumin. Boy zette zijn eerste stappen op een basketbalveld bij Brabants Basketball Convenant-lid Octopus en genoot zijn opleiding in Amerika bij Dallas Baptist. Afgelopen seizoen kwam de Bosschenaar uit voor Den Helder Suns waar hij de eretitel ‘Rookie of the Year’ van de Dutch Basketball League wist te veroveren. Ook maakte hij indruk in De Maaspoort door in één wedstrijd maar liefst 38 punten te scoren.

Technisch manager Roel van de Graaf over het aantrekken: “Met het vertrek van Ids Rebergen ontstond de wens om de selectie te versterken. Dat we vervolgens direct met Boy om tafel zijn gegaan, zal geen verrassing zijn. Hij heeft zich vorig jaar uitstekend laten zien en mag zich sinds enige tijd international noemen. Met deze aanwinst is onze selectie nóg competitiever. Daar gaan we tijdens de wedstrijden én training volop profijt van hebben. Dat we hiermee ook nog eens een echte Bosschenaar binden is extra winst.”

Boy van Vliet is erg opgetogen over zijn stap: “Als kind droomde ik ervan ooit hier te mogen spelen. Vorig seizoen werd ik, mede door een geweldige groep fans afkomstig van mijn eerste club Octopus, heel goed ontvangen in De Maaspoort. Ik kan niet wachten mijn debuut te maken in de kleuren van Heroes Den Bosch en om weer van deze energie te kunnen genieten.’’

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted