Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Voor het aankomende seizoen is Burned Sports de officiële leverancier van het basketball schoeisel. Het sportmerk met een vestiging aan de Hinthamerstraat fungeerde de afgelopen jaren als kledingsponsor, maar verlegt de focus naar een niet minder belangrijk aspect: de schoenen. Nadat eerder Nathan Krill, Jessey Voorn en Siyani Chambers over hun voorkeur vertelden, is het aan Thomas van der Mars deze serie af te sluiten.

De 28-jarige international is net begonnen aan zijn eerste jaar in de DBL. Vorig seizoen speelde hij voor het Belgische Okapi Aalstar en de jaren daarvoor in de Griekse en Estse competities. Zijn basketballopleiding volgde hij bij de Canarias Basketball Academy in Tenerife, waarna hij college basketball speelde voor de University of Portland.

Den Bosch
Op de vraag hoe Den Bosch bevalt zegt Thomas: “Sinds begin augustus ben ik al in Den Bosch, al voordat de meeste Amerikanen over kwamen. Ik heb dus al langer het gevoel dat ik geland ben en ik merk dat dit gevoel bij steeds meer jongens begint te komen. Er heerst een goede sfeer in het team en de mensen van en in Den Bosch zijn erg warm en gezellig. Ik blij om weer op Nederlandse bodem te kunnen spelen.”

Burned Sports
Thomas is ook zeer te spreken over Burned Sports.

“Dankzij hun steun speel ik dit jaar op Nike Kyrie Flytrap II, de zwarte, die zitten mij gewoon heel erg goed. Hoe een schoen eruitziet is voor mij van minder belang, de pasvorm en het draagcomfort zijn voor mij vele malen belangrijker” vervolgt hij.

Toekomstperspectief
Als ter sprake komt hoe de mensen hem zouden moeten herinneren na zijn periode in Den Bosch is hij heel stellig: “Wat ik graag zou zien de komende tijd is wat meer recentere kampioenschapsbanners in de Maaspoort” besluit hij zijn verhaal. Thomas gaat echt voor de teamprestatie, die staat bij hem duidelijk op de eerste plaats. “Mijn gemiddelden kunnen me gestolen worden, zolang we aan het eind van de dag maar meer punten hebben dan de tegenstander.”

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted