Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Heroes Den Bosch neemt het in de groepsfase van de FIBA Europe Cup in Group F op tegen Mornar Bar (Montenegro), BC Borisfen (Wit-Rusland) en een verliezer uit de tweede voorronde van de Champions League.

Heroes Den Bosch speelt de eerste wedstrijd van deze Europese campagne tegen één van de verliezende teams uit de tweede voorronde van de Champions League: BC Dnipro (UKR), Keravnos BC (CYP), Donar (NED) of Iraklis (GRE), in afwachting van een reactie van deze clubs wordt bepaald of deze wedstrijd uit of thuis gespeeld zal worden.

De tweede wedstrijd zal in de eigen Maaspoort worden gespeeld tegen BC Borisfen. Dit Wit-Russische team uit de stad Mogilev ging vorig seizoen onderuit (76-101 en 81-71) in de voorrondes van de FIBA Europe Cup tegen BC Dnipro.

Daarna reist de Bossche formatie van coach Jean-Marc Jaumin af naar Bar in Montenegro om het daar op te nemen tegen Mornar Bar. Dit sterke team kwam vorig jaar uit in de Champions League.

De return wedstrijden worden in dezelfde volgorde gespeeld.

Een eerste reactie van coach Jean-Marc Jaumin: “Het is een uiterst sterke poule, maar dat maakt Europees basketball juist zo mooi. Wij willen de uitdaging aangaan om ons met Europese clubs te meten en dat kan zeker als we naar deze teams kijken. In de komende periode gaan we ons goed voorbereiden op de tegenstanders en we zijn natuurlijk enorm benieuwd welk team de poule compleet gaat maken. Uiteraard zullen we er alles aan doen om de volgende ronde te bereiken.”

Speeldata FIBA Europe Cup:


Woensdag 14 oktober Heroes Den Bosch – verliezer 2e kwalificatie ronde Basketball Champions League*
Woensdag 21 oktober Heroes Den Bosch – BC Borisfen
Woensdag 28 oktober Mornar Bar – Heroes Den Bosch
Woensdag 4 november Verliezer 2e kwalificatieronde Basketball Champions League – Heroes Den Bosch*
Woensdag 11 november BC Borisfen – Heroes Den Bosch
Woensdag 18 november Heroes Den Bosch – Mornar Bar

*Uit of thuis is voor deze wedstrijden nog onbekend

Informatie over kaartverkoop volgt snel

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted