Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Heroes Basketball Academy Den Bosch slaat een nieuwe weg in. Drago Pasalic wordt hoofd technische zaken en zijn vrouw Teska Dinkla voorzitter. Samen hebben ze grootse plannen. “Zowel op organisatorisch als op technisch vlak gaat veel veranderen,” vertelt Pasalic. Hij vervolgt: “We gaan het technisch beleidsplan aanscherpen, maar ook structurele wijzigingen doorvoeren. Ik geloof dat er écht nog grote stappen gezet kunnen worden en het niveau van de opleiding naar dermate hoog niveau getild kan worden dat andere clubs met enige jaloezie naar Den Bosch kijken.” Dinkla vult aan: “Verder gaan we op gebied van organisatie, communicatie en commercie de samenwerking met de profclub intensiveren. Dat is niet alleen voordelig voor ons, maar Heroes Den Bosch gaat daar ook absoluut van profiteren.”

Pasalic heeft een spelerscarrière achter de rug om u tegen te zeggen. Zo speelde hij voor topclubs als PAOK Saloniki BC (Gri), Bilbao Basket (Spa), KK Cibona Zagreb (Kro) en KK Zadar (Kro). Op de Nederlandse velden is hij uiteraard ook geen onbekende, waar hij drie seizoenen uitkwam voor Donar en zijn carrière afsloot bij ZZ Leiden. Dinkla heeft veel ervaring op bestuurlijk niveau, waar zij door heel Europa hoge functies heeft bekleed bij vooraanstaande merken, waaronder Nike in Spanje. Momenteel werkt ze als Hapiness manager bij Yonego, een digitaal marketingbureau.

Clubeigenaar Bob van Oosterhout is zeer content met de aanstelling van het kundige duo: “Drago heeft op Europees topniveau geacteerd en weet als geen ander wat van een professioneel basketballer of basketballster gevraagd wordt. Behalve het feit dat hij een absoluut rolmodel is, heeft hij ook een duidelijke visie wat betreft het opleiden van talent, een visie waar wij erg in geloven. Daarnaast is Teska een schot in de roos. Met haar ervaring wordt de Academy de komende jaren van meer structuur voorzien en verder geprofessionaliseerd. Dit is fantastisch nieuws voor Heroes Basketball Academy Den Bosch.”

Tags:

Heroes Basketball Academy

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted