Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Zoals Stefan toelicht in bovenstaande video gaan we er álles aan doen om samen met jou als fan van Heroes Den Bosch goed door deze uitdagende periode heen te komen. We zorgen voor een goede livestream en gaan allerlei gave initiatieven ontplooien om iedereen die de club een warm hart toedraagt betrokken te houden.

Heroes Café - Zondag 12 december | 12:30 - 13:30u
Het eerste van deze initiatieven is het Heroes Café! In de Foyer van Maaspoort Den Bosch organiseren we op zondag 12 december tussen 12:30 en 13:30u een gezellige, volledig coronaproof, bijeenkomst met spelers en coaching staff van de club. Op informele wijze kunnen we zo eens goed bijpraten, dus heb je een vraag voor jouw favoriete speler of voor head coach Erik Braal, dan is dit het moment om deze te stellen. Daarnaast is ook de fanshop deze dag geopend (11:00 - 15:00u), dus er kunnen volop kerstinkopen gedaan worden!

Om alles volledig coronaproof te kunnen organiseren, vragen wij je om je aan te melden voor het Heroes Café. Dat kan via deze link of onderstaande rode button. Op de dag zelf is toegang enkel mogelijk op vertoon van een geldig corona toegangsbewijs (QR-code).

Mocht je vragen, opmerkingen of suggesties hebben op basis van het bovenstaande, kun je altijd contact met ons opnemen via info@heroesdenbosch.com.

Let goed op jezelf en op elkaar. Blijf gezond!

Tags:

BNXT League Basketball Cup

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted