Tickets / Seizoenkaarten Webshop

New Heroes heeft met Elijah Wilson (1.93m) de selectie verder weten te versterken. De scorende guard en derde topscorer in de A Bundesliga komt over van de Oostenrijkse kampioen Kapfenberg Bulls, waar hij vorig seizoen goed was voor gemiddeld 19 punten en 5 rebounds per wedstrijd.

Zijn beste wedstrijden speelde Wilson in de finaleserie tegen Swans Gmunden, waarin hij na het behalen van de landstitel werd uitgeroepen tot MVP van de play-offs.

Technisch manager Roel van de Graaf is dan ook zeer te spreken over het aantrekken van de 25-jarige Amerikaan: “We hadden Elijah ook vorig seizoen al in het vizier. Direct na de presentatie van Jean-Marc Jaumin als nieuwe coach hebben we Elijah actief benaderd. We zijn uiteraard zeer content dat we de kampioen van Oostenrijk komend seizoen in de Maaspoort gaan zien.”

Elijah Wilson kijkt ernaar uit om voor New Heroes uit te komen: “Ik voel me gevleid door de interesse vanuit de club en de voortvarende aanpak van hun recruitment. Na afgelopen seizoen de smaak van een titel te hebben geproefd, neem ik die ervaring mee en zet ik alles op alles om samen met het team voor hetzelfde resultaat te gaan.’’

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted