Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Al sinds jaar en dag kleurt de fanatieke aanhang van Heroes Den Bosch (en EBBC, Nashua, EiffelTowers, ...) de Maaspoort rood/blauw op wedstrijddagen. Het is hoog tijd om deze enthousiaste fans, de absolute toppers van de club, eens in de spotlight te zetten en hen te bedanken voor hun onvoorwaardelijke support. Vanaf vandaag licht Heroes daarom iedere vrijdag haar grootste fans uit met een mooie foto en een kort interview. We beginnen de rubriek met Toon en Anouk van de Veerdonk (vader en dochter).


Hoe lang ben je al fan van de club en vanwaar deze liefde?

A: Als kind ging ik al af en toe mee naar de wedstrijden in Den Bosch vanuit mijn basketballclub Den Dungk. Maar sinds een jaar of vijf volg ik Heroes intensiever. De sfeer die er hangt tussen de supporters en ook tussen de club en de fans maakt dat ik graag naar de Maaspoort kom voor een leuke game.

T: We hebben nu vier jaar een seizoenkaart, maar ik was vroeger al fan (Vinkenkamp)!

Met wie ga je het liefst naar de wedstrijden van Heroes kijken? En waarom?

A: Ik ga eigenlijk altijd samen met mijn vader kijken. Hij ging jaren geleden al wel eens kijken (in de Vinkenkamp) en sinds een aantal jaren zitten wij eigenlijk altijd samen in de Maaspoort.

T: Ik ga altijd met mijn dochter kijken. Zij speelt zelf ook basketball.

Als Heroes fan kom je regelmatig in de Maaspoort. Wat is jouw favoriete herinnering aan Heroes Den Bosch?

T: Het behalen van de bekerfinale dit jaar!

A: Natuurlijk geniet ik van alle topwedstrijden in de Maaspoort en heb ik al heel wat mooie wedstrijden meegemaakt, maar de allereerste game na de lange lockdown was fantastisch. De sfeer en het gevoel om er weer te zijn was zo ontzettend goed! Overigens was de bekerfinale in Groningen dit jaar ook een geweldig mooie game!

Je komt al enige tijd kijken bij Heroes, maar wie is voor jou de meest memorabele speler en waarom?

A: De laatste jaren heb ik enorm genoten van diverse spelers die geweldige prestaties hebben geleverd, zoals Keshun Sherill, Henry Caruso en Jonathon Williams, maar ik kan mij herinneren dat ik als jong meisje toch wel tegen Sam Jones opkeek!

T: Stefan Wessels! Hij is altijd trouw aan de club gebleven.

Over de jaren is Heroes met tientallen verschillende jerseys op het veld verschenen. Welk tenue sprong er voor jou ├ęcht uit?

T: De huidige Heroes tenues!

A: Ik vond de rode Heroes tenues het mooiste!

Tags:

Fans

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted