Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Al sinds jaar en dag kleurt de fanatieke aanhang van Heroes Den Bosch (en EBBC, Nashua, EiffelTowers, ...) de Maaspoort rood/blauw op wedstrijddagen. Het is hoog tijd om deze enthousiaste fans, de absolute toppers van de club, eens in de spotlight te zetten en hen te bedanken voor hun onvoorwaardelijke support. Daarom licht Heroes iedere vrijdag haar grootste fans uit met een mooie foto en een kort interview. Deze week is het de beurt aan Bente Hanegraaf.


Hoe lang ben je al fan van de club en vanwaar deze liefde?

Al een jaar of 10 kom ik naar de wedstrijden van Den Bosch. De allereerste keer was met mijn basketballteam waar ik net een paar weken onderdeel van uitmaakte, we mochten samen met de spelers het veld op en na de wedstrijd konden we onze shirts laten signeren. Dat vond ik zo gaaf dat ik er vanaf toen iedere wedstrijd die ik kon bij ben geweest.


Met wie ga je het liefst naar de wedstrijden van Heroes kijken? En waarom?

Inmiddels ben ik 1,5 seizoen werkzaam bij Heroes Den Bosch, de wedstrijden kijk ik nu dus ook niet meer zo vaak vanaf de tribune. Maar als ik weer een keertje op de tribune zit dan zal dat met mijn vader zijn. De wedstrijden van Heroes is de afgelopen jaren ons vader-dochter uitje geweest. Dit mis ik af en toe wel ;)


Wat is jouw favoriete herinnering aan Heroes Den Bosch?


Ik denk erg voor de hand liggend maar dat zijn de kampioenschappen van seizoen ‘14-‘15 en ‘21-‘22. Als ik specifiek momenten moet kiezen dan zijn dat denk ik de buzzer beater van Brandon Curry tijdens de do or die game van de halve finale van 2015, dat gevoel was onbeschrijfelijk. En daarnaast natuurlijk game 5 in Leiden vorig seizoen, ik was dat seizoen natuurlijk veel meer involved en daar hebben we met zijn allen het hele seizoen naartoe geleefd. Een bijzonder moment met fantastische mensen!

Bente (linksonder) tijdens het kampioenschap van 2015.

Bente tijdens het kampioenschap van 2022.


Je komt al enige tijd kijken bij Heroes, maar wie is voor jou de meest memorabele speler?


Omdat ik natuurlijk wat jonger ben gaan we hiervoor wat minder ver terug de tijd in, mijn meest memorabele speler is dan denk ik Mike Carlson. Een zeer intelligente speler die zeer goed presteerde. Jammer dat zijn seizoen onverwachts tot een einde kwam en we niet langer van hem hebben mogen genieten.


Over de jaren is Heroes met tientallen verschillende jerseys op het veld verschenen. Welk tenue sprong er voor jou écht uit?

Ik vond de tenues van seizoen ‘20-‘21 met de retro look erg vet. Beide het uit- en thuistenue.


Tags:

Fans

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted