Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Al sinds jaar en dag kleurt de fanatieke aanhang van Heroes Den Bosch (en EBBC, Nashua, EiffelTowers, ...) de Maaspoort rood/blauw op wedstrijddagen. Het is hoog tijd om deze enthousiaste fans, de absolute toppers van de club, eens in de spotlight te zetten en hen te bedanken voor hun onvoorwaardelijke support. Daarom licht Heroes iedere vrijdag haar grootste fans uit met een mooie foto en een kort interview. Deze week is het de beurt aan Guus van Uden.


Hoe lang ben je al fan van de club en vanwaar deze liefde?

Ik ben nu al 3 jaar trouwe fan! Zelf basketbalde ik bij Black Eagles in Rosmalen en mijn ouders hebben mij toen ook opgegeven voor de skills training gegeven door Mike de Kraker. Dit vind ik zo leuk dat ik daar heel graag verder mee wil en ik aankomend seizoen aansluit bij het nieuwe onder 12 team van de Basketball Academy. De liefde voor basketball is dus onwijs groot!

Met wie ga je het liefst naar de wedstrijden van Heroes kijken? En waarom?

Ik ga altijd met mijn vader, hij heeft zelf ook gebasketbald vroeger en zijn werk is sponsor van de club dus we zit vooraan op de Business tribune!


Wat is jouw favoriete herinnering aan Heroes Den Bosch?


De uitwedstrijd in Leiden waar Heroes landskampioen werd. Daar was ik bij!

Guus (links) tijdens de kampioenswedstrijd van 2022 in Leiden.


Je komt al enige tijd kijken bij Heroes, maar wie is voor jou de meest memorabele speler?


Edon Maxhuni. Die was ontzettend leuk en hij herkent mij nog steeds!


Over de jaren is Heroes met tientallen verschillende jerseys op het veld verschenen. Welk tenue sprong er voor jou ├ęcht uit?

Het huidige tenue! Die heb ik zelf nu ook.

Tags:

Fans

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted