Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Al sinds jaar en dag kleurt de fanatieke aanhang van Heroes Den Bosch (en EBBC, Nashua, EiffelTowers, ...) de Maaspoort rood/blauw op wedstrijddagen. Het is hoog tijd om deze enthousiaste fans, de absolute toppers van de club, eens in de spotlight te zetten en hen te bedanken voor hun onvoorwaardelijke support. Daarom licht Heroes iedere vrijdag haar grootste fans uit met een mooie foto en een kort interview. Deze week is het de beurt aan Henk Claessen & Hans van Wanrooij.


Hoe lang ben je al fan van de club en vanwaar deze liefde?

Al jaren komen we samen kijken, sinds 1977 hebben we samen seizoenkaarten en zijn we er altijd bij geweest. We hebben veel mooie wedstrijden mee mogen maken. Henk komt alleen zelfs al sinds 1974 kijken! Beide hebben we een echt hart voor de club.

Met wie ga je het liefst naar de wedstrijden van Heroes kijken? En waarom?

We zijn met een grote groep van 8 man. Natuurlijk komen wij naar de Maaspoort voor een mooi potje basketball maar de derde helft slaan wij zeker niet over. De gezelligheid in de kantine maakt onze avonden helemaal compleet.

Wat is jouw favoriete herinnering aan Heroes Den Bosch?

Voor ons is het mooiste moment de kampioenswedstrijd tussen Parker Leiden en EBBC in de Leidse Groenenoord hallen, het eerste kampioenschap en dat voor een publiek van 11 duizend man! Een dag om nooit te vergeten.


Je komt al enige tijd kijken bij Heroes, maar wie is voor jou de meest memorabele speler en waarom?

Al Faber was voor Henk een bijzondere speler. Hij bleef maar gaan (LET”S GO), heel bijzonder was hij niet maar hij bleef altijd hard werken voor het team. Voor mij was legend Kees Akerboom Sr. het meest memorabel.


Wie is voor jou de Most Valuable Player van dit seizoen tot op heden?

Wij kunnen beide stellen dat we dit seizoen niet één favoriet hebben. Het is een echt team en het is de teamprestatie die er dit jaar uitblinkt. Iedere wedstrijd staat er iemand op.

Over de jaren is Heroes met tientallen verschillende jerseys op het veld verschenen. Welk tenue sprong er voor jou écht uit?

Het shirt van nu vinden we prachtig. Een ontzettend mooie kleur rood en het tenue bevat de historie van Den Bosch.

Tags:

Fans

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted