Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Al sinds jaar en dag kleurt de fanatieke aanhang van Heroes Den Bosch (en EBBC, Nashua, EiffelTowers, ...) de Maaspoort rood/blauw op wedstrijddagen. Het is hoog tijd om deze enthousiaste fans, de absolute toppers van de club, eens in de spotlight te zetten en hen te bedanken voor hun onvoorwaardelijke support. Daarom licht Heroes iedere vrijdag haar grootste fans uit met een mooie foto en een kort interview. Deze week is het de beurt aan Ingrid Roelse.Hoe lang ben je al fan van de club en vanwaar deze liefde?

Ik heb een jaar of 15 geleden een keer vrijkaartjes gekregen voor een wedstrijd. Ik was toen vooral heel erg onder de indruk van het spektakel rond de wedstrijd. Niet veel later gingen mijn kinderen op basketball en namen wij een seizoenskaart. Nu kijk ik vooral naar het spelletje zelf, de tactiek, de techniek en het atletisch vermogen van de spelers. Ik kijk de wedstrijden ook vaak terug om nog eens rustig van bepaalde acties te genieten.


Met wie ga je het liefst naar de wedstrijden van Heroes kijken? En waarom?

Met mijn kinderen Majid, Noer en Mariam. Vooral Majid mist geen wedstrijd. We gaan ook vaak naar uitwedstrijden en zijn zelfs een keer in Tsjechiƫ geweest voor een Europese wedstrijd. De mooiste herinneringen zijn dat de kinderen zelf zaterdag overdag wedstrijden moesten spelen en dat we vanaf daar direct met een broodje in de auto naar de Maaspoort reden om net op tijd aan te komen voor een wedstrijd van Heroes.


Wat is jouw favoriete herinnering aan Heroes Den Bosch?

Ik heb er vele. Vers in het geheugen is het blok van Mounce in de kampioenswedstrijd en het daarop volgende drietje van Maxhuni. De beslissende driepunter van Brandyn Curry tegen Zwolle mag er ook zijn. Maar het spectaculairst was de bekerwinst op Leiden in Zwolle. De wedstrijd werd beslist doordat de scheidsrechters de laatste score van Leiden lieten vervallen na een check van de beelden. Ik zie nog voor me hoe coach Sam Jones het ouderwetse film gebaar maakte richting de scheidsrechters. Dat was de spannendste ontknoping ooit!


Je komt al enige tijd kijken bij Heroes, maar wie is voor jou de meest memorabele speler?

Brandyn Curry. Hoe hij een wedstrijd kon beslissen op details. Zijn snelheid en explosiviteit gekoppeld aan zijn rust en beheersing van de bal.


Wie is voor jou de Most Valuable Player van dit seizoen tot op heden?

Austin Price. Omdat hij uit alle hoeken en gaten een driepunter kan schieten. Doordat de tegenstanders gefocust zijn op hem krijgen zijn teamgenoten meer ruimte.


Over de jaren is Heroes met tientallen verschillende jerseys op het veld verschenen. Welk tenue sprong er voor jou Ć©cht uit?

Het jersey van nu vind ik echt mooi!Tags:

Fans

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted