Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Al sinds jaar en dag kleurt de fanatieke aanhang van Heroes Den Bosch (en EBBC, Nashua, EiffelTowers, ...) de Maaspoort rood/blauw op wedstrijddagen. Het is hoog tijd om deze enthousiaste fans, de absolute toppers van de club, eens in de spotlight te zetten en hen te bedanken voor hun onvoorwaardelijke support. Daarom licht Heroes iedere vrijdag haar grootste fans uit met een mooie foto en een kort interview. Deze week is het de beurt aan Jorie van Ravensteijn & Nick Leistra.


Hoe lang ben je al fan van de club en vanwaar deze liefde?

J: Toen ik ongeveer 9 jaar oud was begon ik met Basketballen bij Slam Dunk in Heesch. We kregen toen een keer gratis kaartjes voor een wedstrijd in de maaspoort. Toen der tijd speelde daar de EiffelTowers. Vanaf dat moment was ik verkocht en ging ik jaren lang samen met mijn vader naar de wedstrijden en hebben we veel teams meegemaakt. De sfeer, de mensen, de teams en het spel vond ik fantastisch.

N: 3 jaar geleden ben ik voor het eerst met mijn vriendin, haar zusje en vader naar een wedstrijd gegaan van Den Bosch. Vanaf moment één was ik verkocht en ben ik het gaan volgen! Sindsdien ben ik elk jaar groter fan geworden en hebben we een seizoenkaart aangeschaft voor de thuiswedstrijden. De liefde voor de club komt door de supporters en sportieve, sympathieke spelersgroep. Leuk basketbal met een leuke sfeer maakt een goeie club!

Met wie ga je het liefst naar de wedstrijden van Heroes kijken? En waarom?

J: Ik ga altijd met mijn vader, mijn zusje en mijn vriend. Het begon allemaal bij mij en mijn vader en al snel bereide het zich uit tot een grote hobby van mijn familie en mijn vriend.

N: ik ga altijd samen met mijn vriendin en haar vader (soms ook met haar zusje). Met hen is het al feest zodra we in de auto naar de Maaspoort zitten. Ook op de tribune schreeuwen we samen “Heya Den Bosch” of staan we te juichen na een mooie score.

Wat is jouw favoriete herinnering aan Heroes Den Bosch?

J: Ik denk dat mijn mooiste moment ooit was toen Den Bosch landskampioen werd in 2012 in Leiden. Ik had nog nooit zo iets meegemaakt. Fantastische sfeer, zingen, klappen, feesten in Den Bosch, in een woord: Geweldig!

N: Van de afgelopen drie jaar is de thuiswedstrijd tegen Filou Oostende voor mij een fantastische herinnering. Alles van deze avond was compleet, en we hebben een mooie pot basketbal gezien. Daarnaast waren de Europese wedstrijden ook echt bijzonder om mee te maken. Vooral die thuiswedstrijd tegen Opava die knap gewonnen werd, een wedstrijd die tot de laatste 0.5 seconde spannend was.

Je komt al enige tijd kijken bij Heroes, maar wie is voor jou de meest memorabele speler en waarom?

J: Dat was Frank Turner toen der tijd. Super sterke speler met veel charisma. Wanneer we kijken naar het huidige team vind ik Edon Maxhuni geweldig. Goede interactie met het publiek en zijn uiterlijk is ook niet bepaald vervelend om naar te kijken.

N: Meest memorabele speler voor mij is toch wel Stefan Wessels. Hij is en blijft een club icoon en hij was een fantastische basketballer.

Wie is voor jou de Most Valuable Player van dit seizoen tot op heden?

J: Thomas van der Mars. Heerlijke rebounds, prachtige hoekshotjes en speelt altijd een mooi potje basketbal.

N: MVP van dit seizoen is Edon Maxhuni. Een echte spelverdeler die de leiding neemt op het veld. Met zijn courtvision en inzicht vind hij altijd een open speler op het veld. Of hij maakt het zelf af met een heerlijke driepunter.

Over de jaren is Heroes met tientallen verschillende jerseys op het veld verschenen. Welk tenue sprong er voor jou écht uit?

J: De Jerseys van dit jaar vind ik fantastisch!


N: Ik sluit me daar bij aan. Het rood en blauw dat in elkaar overloopt, dit vind ik de mooiste van de afgelopen jaren.

Tags:

Fans

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted