Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Al sinds jaar en dag kleurt de fanatieke aanhang van Heroes Den Bosch (en EBBC, Nashua, EiffelTowers, ...) de Maaspoort rood/blauw op wedstrijddagen. Het is hoog tijd om deze enthousiaste fans, de absolute toppers van de club, eens in de spotlight te zetten en hen te bedanken voor hun onvoorwaardelijke support. Daarom licht Heroes iedere vrijdag haar grootste fans uit met een mooie foto en een kort interview. Deze week is het de beurt aan Kees en Stijn van Engelen.

Hoe lang ben je al fan van de club en vanwaar deze liefde?

Ik ben begonnen in de Vinkenkamp en was denk ik een jaar of 8. De ervaring van een afgeladen volle hal was enorm indrukwekkend. De resultaten waren waarschijnlijk al goed al heb ik daar geen concrete herinneringen meer aan.

Met wie ga je het liefst naar de wedstrijden van Heroes kijken? En waarom?

Ik ga het liefst kijken met mijn zoon Stijn (zie foto), hij heeft ook een seizoenkaart (sinds een aantal jaar) is ondertussen 15 jaar oud en actief als basketballer bij Black Eagles in Rosmalen (U16-1)


Wat is jouw favoriete herinnering aan Heroes Den Bosch?


Het kampioenschap was afgelopen jaar een aangename verrassing die ondanks de blessures van Morgan Stilma en Mike Carlson door een geweldige Thomas van der Mars behaald werd. Toch is mijn favoriete herinnering aan het Bossche Basketball een actie van Paul Thompson tijdens de Haarlem Basketball Week, tegen Zalgiris Kaunas, waarbij Paul geblesseerd op de bank zittend de 1e helft zich enorm opvreet tijdens een kansloze 1e helft voor Nashua Den Bosch. In de 2e helft komt Paul het veld op en dunkt op een magistrale manier over Arvydas Sabonis (2,21m) heen, Arvydas heeft Paul niet eens zien aankomen vliegen. Geweldig!


Je komt al enige tijd kijken bij Heroes, maar wie is voor jou de meest memorabele speler?

Paul Thompson in de wedstrijden tegen Maccabi Tel Aviv in de finale pool van het Europacup 1-toernooi (een compleet geweldige wedstrijd) en tijdens de Haarlem Basketball Week tegen Zalgiris Kaunas (1 geweldige actie).


Wie is voor jou de Most Valuable Player van dit seizoen tot op heden?

Op dit moment moeilijk te zeggen omdat het team heel wisselvallend speelt. Thomas van der Mars is opnieuw op veel momenten heel bepalend, hopelijk gaat hij zijn mega-prestatie van afgelopen seizoen kunnen herhalen.


Over de jaren is Heroes met tientallen verschillende jerseys op het veld verschenen. Welk tenue sprong er voor jou ├ęcht uit?

De herinneringen aan het shirt van Nashua Den Bosch is natuurlijk geweldig, in die tijd had ik ook een Nashua trui die veel te zien waren op de tribune. Het huidige shirt is ook prachtig, de namen van de trouwe supporters hierop is een heel mooi initiatief!Tags:

Fans

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted