Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Al sinds jaar en dag kleurt de fanatieke aanhang van Heroes Den Bosch (en EBBC, Nashua, EiffelTowers, ...) de Maaspoort rood/blauw op wedstrijddagen. Het is hoog tijd om deze enthousiaste fans, de absolute toppers van de club, eens in de spotlight te zetten en hen te bedanken voor hun onvoorwaardelijke support. Daarom licht Heroes iedere vrijdag haar grootste fans uit met een mooie foto en een kort interview. Deze week is het de beurt aan Kiara Pasalic.


Hoe lang ben je al fan van de club en vanwaar deze liefde?

Nu 1 jaar, nog vrij kort. Ik ging destijds mijn ouders helpen (afgelopen jaar waren zij voorzitter en hoofd technische zaken van de Heroes Academy) en dat was super leuk!


Met wie ga je het liefst naar de wedstrijden van Heroes kijken? En waarom?

Met Merrin (dochter van Hester, Secretaris Heroes Academy). Ze is al langer dan een jaar mijn vriendin, ze is heel aardig en het is super gezellig als we in de Maaspoort zijn!


Wat is jouw favoriete herinnering aan Heroes Den Bosch?


Ik was gaan kijken bij een clinic op een wedstrijddag gegeven door Stefan Wessels. Hij was aan het vertellen over belangrijke plekken in de Maaspoort en wees toen naar het stoeltje waar ik op zat, heel de groep keek toen naar mij! 🤩


Je komt al enige tijd kijken bij Heroes, maar wie is voor jou de meest memorabele speler?


Chris-Ebou Ndow


Over de jaren is Heroes met tientallen verschillende jerseys op het veld verschenen. Welk tenue sprong er voor jou ├ęcht uit?

Ik vind het tenue van nu leuk en vooral dat er op de kont staat: On That Ass! Ik hou er van.


Tags:

Fans

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted