Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Al sinds jaar en dag kleurt de fanatieke aanhang van Heroes Den Bosch (en EBBC, Nashua, EiffelTowers, ...) de Maaspoort rood/blauw op wedstrijddagen. Het is hoog tijd om deze enthousiaste fans, de absolute toppers van de club, eens in de spotlight te zetten en hen te bedanken voor hun onvoorwaardelijke support. Daarom licht Heroes iedere vrijdag haar grootste fans uit met een mooie foto en een kort interview. Deze week is het de beurt aan Marijke Habich.


Hoe lang ben je al fan van de club en vanwaar deze liefde?

Hier moest ik lang over nadenken maar het begon rond 2001/2002 toen mijn dochter voor school een eindscriptie moest maken over een sport. Zij koos basketball en samen gingen we naar de wedstrijden. Al snel kochten we seizoenkaarten.


Met wie ga je het liefst naar de wedstrijden van Heroes kijken? En waarom?

Het liefst met mijn dochter maar door haar drukke werk en privé leven heeft ze geen seizoenkaart meer. Maar samen was het altijd heel gezellig!


Je komt al enige tijd kijken bij Heroes, maar wie is voor jou de meest memorabele speler?

Sam Jones, ook buiten het veld was hij een sympathieke man.


Wie is voor jou de Most Valuable Player van dit seizoen tot op heden?

Moeilijke vraag maar als ik lang nadenk blijft het Boy van Vliet die door zijn blessure helaas een poos niet gespeeld heeft. Hij blijft vechten en houdt alle "koppen" bij elkaar!


Over de jaren is Heroes met tientallen verschillende jerseys op het veld verschenen. Welk tenue sprong er voor jou écht uit?

Alle rode shirts vind ik mooi. Het zwart van SPM vond ik vreselijk.


Tags:

Fans

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted