Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Al sinds jaar en dag kleurt de fanatieke aanhang van Heroes Den Bosch (en EBBC, Nashua, EiffelTowers, ...) de Maaspoort rood/blauw op wedstrijddagen. Het is hoog tijd om deze enthousiaste fans, de absolute toppers van de club, eens in de spotlight te zetten en hen te bedanken voor hun onvoorwaardelijke support. Daarom licht Heroes iedere vrijdag haar grootste fans uit met een mooie foto en een kort interview. Deze week is het de beurt aan Nicole Kropman.

Hoe lang ben je al fan van de club en vanwaar deze liefde?

Ik ga sinds 2002 naar de wedstrijden kijken. De liefde voor de sport begon al op jonge leeftijd. Thuis en in de familie werd er al veel gebasketbald. Toen kreeg ik al geregeld verhalen te horen over het EBBC/ Nashua – tijdperk in de Vinkenkamp/Maaspoort. In 2002 ben ik met mijn ouders een keer meegegaan naar een wedstrijd van EBBC Den Bosch en was toen meteen verkocht. Sindsdien heb ik elk jaar een seizoenkaart aangeschaft.

Met wie ga je het liefst naar de wedstrijden van Heroes kijken? En waarom?

Ik ga meestal met vrienden of familie. Er gaat niets boven de live beleving in de zaal.

Wat is jouw favoriete herinnering aan Heroes Den Bosch?

Ik heb al vele mooie herinneringen. De eerste was het kampioenschap van 2006 waarin Eiffeltowers Den Bosch de serie met 4-3 won van MPC Capitals Groningen in een kolkende Maaspoort. De gewonnen wedstrijd tegen grootmacht Real Madrid was ook geweldig, de Maaspoort barstte zowat uit zijn voegen. De beslissende driepunter van Brandon Curry in de buzzer tegen Zwolle was ook een mooie. En de ontknoping van de bekerwedstrijd tegen Leiden in Zwolle was zowel spectaculair als spannend tegelijk, die wedstrijd werd beslist aan de hand van videobeelden.

Je komt al enige tijd kijken bij Heroes, maar wie is voor jou de meest memorabele speler?

Sam ‘Snoop' Jones. Hij was een goede speler en was geliefd bij het publiek. Hij werd zelfs door de fans een Bosschenaar genoemd. Leuk dat hij zowel als speler en als coach kampioen is geworden met Den Bosch.

Wie is voor jou de Most Valuable Player van dit seizoen tot op heden?

Austin Price.

Over de jaren is Heroes met tientallen verschillende jerseys op het veld verschenen. Welk tenue sprong er voor jou écht uit?

Het huidige tenue.
Tags:

Fans

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted