Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Al sinds jaar en dag kleurt de fanatieke aanhang van Heroes Den Bosch (en EBBC, Nashua, EiffelTowers, ...) de Maaspoort rood/blauw op wedstrijddagen. Het is hoog tijd om deze enthousiaste fans, de absolute toppers van de club, eens in de spotlight te zetten en hen te bedanken voor hun onvoorwaardelijke support. Daarom licht Heroes iedere vrijdag haar grootste fans uit met een mooie foto en een kort interview. Deze week is het de beurt aan de broers Ralph & Dave Usleeber.


Hoe lang ben je al fan van de club en vanwaar deze liefde?

R: Vanaf jongs af aan (eind jaren 80) toen mijn vader mij mee nam naar wedstrijden.

D: Mijn vader nam mij ergens in de jaren 80 mee naar de wedstrijd Nashua Den Bosch-Marathon Oil Chicago. Vervolgens ben ik in een Bossche jeugdcompetitie gaan basketballen. Spelers van Nashua gaven daar training. Je keek als jongetje letterlijk en figuurlijk tegen ze op. In de periode van Paul Thompson en Mike Reddick heb ik mijn eerste wedstrijden gezien. Ik vermoed dat ik ergens begin jaren 90 samen met mijn broer Ralph een seizoenkaart heb aangeschaft en sindsdien zijn we trouwe supporters in de Maaspoort.


Met wie ga je het liefst naar de wedstrijden van Heroes kijken? En waarom?

R: Met mijn vader en broer, dat doen we al meer dan 30 jaar.

D: Met mijn vader en mijn broer Ralph. We hebben al heel lang een seizoenkaart. Het is gewoon een heel leuk “familieuitje”.


Wat is jouw favoriete herinnering aan Heroes Den Bosch?


R: Dat zijn er meerderde, en dan natuurlijk de behaalde kampioenschappen. Maar wat me misschien het meest is bijgebleven is het seizoen dat we onder de naam Tulip Den Bosch met een klein budget het “rijke” EiffelTowers Nijmegen versloegen in de halve finale. Helaas verloren we de finale van Donar.

D: De legendarische wedstrijd EiffelTowers Den Bosch - Real Madrid.


Je komt al enige tijd kijken bij Heroes, maar wie is voor jou de meest memorabele speler?

R: Marcel Huijbens, daar keek ik als jong ventje altijd tegen op, en vond hem toen veruit de beste speler altijd.

D: Marcel Huijbens, hij heeft voor een lange periode in Den Bosch gespeeld. Was wekelijks uitblinker in een periode dat het financieel iets minder ging met de club.


Wie is voor jou de Most Valuable Player van dit seizoen tot op heden?

R: Ndow, ik vind hem de meest stabiele speler dit seizoen.

D: Chris-Ebou Ndow


Over de jaren is Heroes met tientallen verschillende jerseys op het veld verschenen. Welk tenue sprong er voor jou écht uit?

R: De shirts van de afgelopen 2 jaar, ziet er zeer strak uit.

D: Het tenue van de afgelopen 2 jaar.
Tags:

Fans

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted