Tickets / Seizoenkaarten Webshop

544 pagina’s, 378 foto’s, 172 shirts, 71 staatjes, 67 verhalen, 38 schoenen, 12 brieven, 12 landkaarten, 12 medailles, 8 posters, 4 supporterssjaals, 3 platenhoezen, 2 perskaarten en 1 wedstrijdsheet uit mei 1947. Dat alles en nog heel veel meer is verzameld in ‘Game Changers – De geschiedenis van basketball in Nederland’ van de hand van de auteurs Jacob Bergsma, Frits van Rijn en Mart Smeets. Met recht een papieren museum van het Nederlandse basketball.

Clubeigenaar Bob van Oosterhout, Michel van Troost van uitgeverij Arko Sports Media en Jacob Bergsma hebben het grote genoegen alle basketballliefhebbers uit te nodigen op zaterdag 26 november voor de presentatie van dit unieke boek. De presentatie vindt plaats in de grote zaal van Maaspoort Den Bosch (ingang via Events Entree) van 13:30 tot 14:30 uur met aansluitend een borrel in de Foyer.

Je kunt je aanmelden voor de boekpresentatie en een (of meerdere) exemplaren van het boek tegen gereduceerd tarief (€39,99 i.p.v. €44,99) reserveren via deze link.

Hopelijk tot ziens op zaterdag 26 november voor de boekpresentatie van Game Changers!

Tags:

Historie

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted