Gapph Official Housing Partner Heroes Den Bosch

13 okt. 2021

Vastgoedbeheerder voor minimaal drie seizoenen aan de club verbonden

Wederom een bijzonder partnership voor Heroes: Gapph Vastgoedbeheer, met zijn hoofdkantoor in Den Bosch, is voor minimaal drie seizoenen Official Housing Partner van de club. Gedurende het vorige seizoen werd de samenwerking reeds beklonken, maar nu zijn ook de contracten officieel getekend. De samenwerking houdt in dat Gapph de club helpt haar spelers te huisvesten, terwijl diezelfde spelers op hun beurt de vastgoedbeheerder weer helpen door in het kader van meer en betere leefbaarheid clinics te geven in wijken van Gapph. Een klassiek voorbeeld van win-win dus!

Uiteraard is general manager Stefan Wessels zeer content met het feit dat de club een nieuwe partner heeft mogen verwelkomen én dat het tegelijkertijd een oplossing heeft voor de huisvesting van haar spelers: “Dit is fantastisch nieuws voor Heroes Den Bosch. We hebben gedurende het vorige seizoen de eerste spelers al ondergebracht in de nieuwe onderkomens die we via Gapph hebben verkregen en daar zijn we gezien de huidige krapte op de woningmarkt natuurlijk ontzettend mee geholpen. We kijken er dan ook enorm naar uit om op onze beurt Gapph te helpen met hun acties omtrent leefbaarheid in de wijken.”

Johan van Haaster, algemeen directeur van Gapph, legt uit hoe de samenwerking tot stand kwam: “Ik vernam dat Heroes moeite had buitenlandse spelers te huisvesten, waar woningen op deze markt amper beschikbaar komen. Gapph zorgt daarom jaarlijks voor drie huizen voor Heroes, terwijl de club op haar beurt spelers beschikbaar stelt om clinics te geven in wijken die Gapph beheert. Onder de vlag van onze ‘Gapph Together’ leefbaarheidsevents willen wij sociaalmaatschappelijk aanwezig zijn in onze wijken om op die manier te zorgen voor meer en betere leefbaarheid. Om geen criminaliteit, geen overlast en dat soort zaken te hebben, is het belangrijk dat mensen elkaar kennen en samen dingen doen. Heroes helpt ons daar fantastisch bij.”

Laatste nieuwsberichten

20211019 20211019 Heroes Den Bosch BK OPAVA FIBA EUROPE CUP32802252
19 okt. 2021

Heroes verslaat ook Opava in FIBA Europe Cup!

CA211015 Christian Aarts 3316
16 okt. 2021

Heroes vs. Royals in beeld

20211015 20211015 Heroes Den Bosch The Hague Royals32801316
15 okt. 2021

Heroes boekt ruime overwinning op The Hague Royals