Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Henk Norel speelt de komende jaren in Den Bosch. De 32-jarige center uit Gorinchem tekent een contract tot en met het seizoen 2020/2021. Norel was tot dusver zijn gehele profloopbaan actief voor gerenommeerde Spaanse clubs zoals Joventut Badalona, Zaragoza en San Sebastian. Ook heeft hij reeds 79 interlands achter zijn naam staan. De 2.13 meter lange Norel werd in 2009 ‘gedraft’ door NBA-club Minnesota Timberwolves.

Extra stap

Clubeigenaar Bob van Oosterhout is zeer te spreken over het contracteren van de center: “Het is geen geheim dat wij als club een samenwerking met Henk enorm zien zitten. De voorbije periode hebben wij van dichtbij kunnen zien wat een ontzettende topper en professional hij is. Ik ben ervan overtuigd dat Henk ons als team en als club gaat helpen weer een extra stap te zetten in onze verdere professionalisering. Bovendien past deze ‘signing’ in het beleid van Heroes Den Bosch om verder te bouwen aan een ijzersterke Nederlandse kern, zoals we eerder al Thomas van der Mars en Boy van Vliet vastgelegd hebben.”

Nauwe samenwerking

Technisch manager Roel van de Graaf voegt toe: ‘’De afgelopen maanden heeft de club nauw samengewerkt met Henk om zijn herstel zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij zijn erg tevreden over zijn resultaten en ik kijk er dan ook naar uit om hem in de Maaspoort te zien spelen. De komende weken ligt de focus nog volledig op de laatste fase van zijn herstel, waarna Henk zich bij het team zal voegen om niet veel later zijn eerste wedstrijd te spelen.”

Warm bad

Gevraagd naar zijn start in Den Bosch vertelt Norel: ‘’Mijn lichaam voelt goed en kan niet wachten om mijn aandeel te leveren aan dit team. Vanaf dag één voelt de Maaspoort als een warm bad. Vanaf de tribunes heb ik al erg genoten van de wedstrijden en ik kan dan ook niet wachten samen met de mannen op het veld te staan!”

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted