Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Henk Norel is terug in de Maaspoort! Afgelopen zomer haakte de 2.13m lange center noodgedwongen af bij de selectie van head coach Jean-Marc Jaumin na hardnekkige knieklachten, maar nu heeft Norel in overleg met de technische- en medische staf van de club besloten om weer aan te sluiten bij het team.

Hij legt uit: “Ik heb de afgelopen maanden altijd doorgetraind, weliswaar op een lager pitje dan voorheen, maar ik heb mezelf wel fit gehouden. Af en toe was ik zelfs al in de Maaspoort om samen met Strength & Conditioning coach van de club Rik van Waes te trainen. Natuurlijk kriebelde het en dat is ook de reden dat we hebben besloten dat ik de komende weken tot en met de FIBA Europe Cup bubbel weer een Hero ben. Doelstelling is om de komende periode in welke vorm dan ook een bijdrage aan dit team te leveren. Ik zie het als een kans om de club te helpen in deze uitdagende tijden.”

“Dit is geweldig nieuws,” vertelt Technisch manager Roel van de Graaf. “Uiteraard gaan we rustig kijken wat er mogelijk is, maar Henk is in dit team natuurlijk sowieso al van enorme toegevoegde waarde op basis van zijn ervaring en zijn persoonlijkheid.”

Tags:

Team

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted