Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Sam Vinck, Eric Nooijen en Dirren Tibosch versterken de club

Better. Every. Day. Indachtig deze visie heeft Heroes Den Bosch overeenstemming bereikt met Sam Vinck, Eric Nooijen en Dirren Tibosch om de organisatie van de club te versterken. Waar Sam al sinds 1 januari de functie van Manager office & operations bekleedt, stort Eric zich per direct op de rol van Manager commerciële zaken; zeker ook om de tijdelijke afwezigheid van Jenny van Herpen te compenseren. Tot slot sluit Dirren zich aan bij het marketing en communicatie team. Met trots stellen we hen voor:

Sam Vinck
Zijn strepen verdiende Sam door jaren op hoog niveau mee te draaien in de hospitality branche. Daarna ontwikkelde hij zich prima binnen de sportwereld. Organisatie van grootschalige sportevenementen, zoals VIP dorpen tijdens De Ronde van Vlaanderen, alsmede businessloges voor het Belgische Sportpaleis in Antwerpen werden zijn specialiteit. In 2016 stond hij mede aan de wieg van wielerploeg BEAT Cycling, een team dat bestaat uit o.a. Olympische-, Wereld-, en Nederlands kampioenen. Bij Heroes Den Bosch heeft Sam de dagelijkse leiding over kantoor en de organisatorische operaties in handen.

Eric Nooijen
Met zo'n 20 jaar commerciële ervaring in de sport is Eric een meer dan gewenste versterking voor Heroes Den Bosch. Hij was onder andere acht seizoenen actief als sponsormanager van PSV, waar hij de top 50 van sponsors onder zijn hoede had. Daarnaast werkte hij sinds 2016 als zelfstandig ondernemer met zijn bedrijf Blanchimont. Eric heeft de ontwikkelingen rondom Heroes Den Bosch op de voet gevolgd en is onder de indruk van de groei en de vele kansen die er nog liggen. Hij zal zich focussen op commerciële organisatie, acquisitie en relatiebeheer.

Dirren Tibosch
Na het afronden van de bacheloropleiding in Communicatie- en Informatiewetenschappen behaalde Dirren direct zijn mastertitel in Marketing Management. Gedurende zijn studie deed hij ruim ervaring op binnen marketing en communicatie. Nu kijkt hij er enorm naar uit deze nieuwe functie te bekleden. Zijn enorme passie voor sport 'in zijn achtertuin' (Dirren komt uit Berlicum) te mogen combineren met marketing, maakt voor hem het plaatje compleet.

Bob van Oosterhout is trots en blij met de drie aanwinsten: 'We hebben altijd aangegeven ook te willen investeren in de backbone van de club. Sportief staan we er sinds de komst van Roel van de Graaf elke dag beter voor. Op organisatorisch en commercieel gebied konden we, vooral vanwege de groei en ons hoge ambitieniveau, echter nog stappen maken. Sam is zeer getalenteerd en brengt een enorme drive met zich mee. Hij wil vooruit en het credo 'Better. Every. Day' leeft hij na als een échte topsporter! Eric ken ik al jaren en is een topper op commercieel gebied. Hij gaat zorgen voor sfeer, een professionele aanpak en het creëren van succesvolle verbindingen onder onze inmiddels meer dan 150 zakelijke partners. Met Dirren tenslotte halen we een leergierig sportmarketeer in huis met veel potentie en de wil zich te bewijzen. Ik kijk er enorm naar uit de komende maanden grote stappen voorwaarts te maken met dit mooie team'.

Tags:

Business

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted