Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Extra ervaring én scorend vermogen naar de Maaspoort

Voor het aankomend seizoen kan hoofdcoach Erik Braal rekenen op de diensten van de ervaren guard/forward DJ Fenner. De 29-jarige, 1.98m grote Amerikaan speelde in seizoen 22/23 aanvankelijk in de Portugese competitie voor Sporting Lissabon, maar maakte in de FIBA Europe Cup indruk (gemiddeld bijna 19 punten/bijna 40% driepunters in poulefase) op het Poolse Gdynia, waardoor hij na een transfer het seizoen daar sterk afmaakte; ruim 15 punten en bijna 5 rebounds gemiddeld.

Technische manager Roel van de Graaf licht tevreden toe: ‘We hebben ons gefocust op een ervaren speler, met een internationaal resumé en scorend vermogen. Daar zijn we meer dan prima in geslaagd. Bovendien is er veel met DJ gesproken, herkennen we in hem een échte liefhebber en proeven we als rode draad een gezonde honger naar prijzen’.

Hoofdcoach Erik Braal vult aan: ‘DJ zocht een ambitieuze en tegelijkertijd stabiele omgeving waarbinnen hij de volgende stap in zijn carriere kan maken. Hij wil écht bijdragen aan een winnend team en is een ‘two-way player’, die op z’n best is wanneer hij ‘locked-in’ is in de verdediging. En dat is een belangrijke toevoeging aan de spelers die we al hebben!’

DJ Fenner zal medio augustus met zijn vrouw en twee kinderen aankomen in Nederland.

Welcome S2324 DJ Fenner

Tags:

Team

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted