Heroes Den Bosch en Brabant Business Media bundelen krachten

18 jun. 2020

Platform voor ondernemend Brabant wordt official mediapartner van Bossche basketballclub.

Heroes Den Bosch en Brabant Business Media slaan de handen ineen. Waar Nederlands recordkampioen basketball een snelgroeiende business club heeft, beschikken de mediaspecialisten van Brabant Business Media over het ideale platform om deze ondernemers met elkaar of andere ondernemers uit de regio te verbinden. Een perfecte match dus!

Rob Verdijk, eigenaar Brabant Business Media, vertelt enthousiast over het nieuwe partnership: “Brabant Business Media is al jaren de verbindende factor voor Brabantse ondernemers, zowel online als offline. Juist in deze periode is de kracht van het netwerk en de regionale samenwerking belangrijk om elkaar te versterken en te steunen. Daarom zijn wij zeer content met de samenwerking met Heroes Den Bosch, die deze zelfde filosofie heeft.”

Ook clubeigenaar Bob van Oosterhout ziet twee gelijkgestemde partners: “Ik heb de laatste maanden al vaker mijn teleurstelling geuit over het feit dat veel ondernemers helaas moeten bezuinigen op marketing, terwijl zij hier eigenlijk in zouden moeten investeren. Juist nu, want zoals Rob beaamt zijn sterke connecties en goede samenwerking van cruciaal belang. Daarom is het mooi dat wij als verbinders nu onze krachten bundelen.”

Laatste nieuwsberichten

20200920 20200920 Robert Verboon 2516
21 sep. 2020

Mooiste foto's home game vs. Leuven Bears

Henk Pieterse
21 sep. 2020

Pest Mij Maar! – Sport als middel in de strijd tegen pesten

Biruta
18 sep. 2020

Heroes Den Bosch handelt snel en tekent Gilvydas Biruta