Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Ein-de-lijk gaat het weer beginnen! Zaterdag 3 september speelt Heroes zijn eerste thuiswedstrijd in de voorbereiding op seizoen 2022-2023 tegen Kangoeroes Basket Mechelen. Natuurlijk is dit de uitgelezen mogelijkheid om de spelers voor te stellen en dus is zaterdag omgedoopt tot Heroes Den Bosch Fandag. Mis het niet!

Programma
14:30 Deuren geopend; diverse activiteiten
16:00 Heroes Den Bosch vs. Kangoeroes Mechelen
17:30 Op de foto en handtekeningen scoren

Activiteiten
Voorafgaand aan de wedstrijd zijn er diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Denk onder andere aan een shoot & win game, springkussens en een loterij. Er zijn dus ook mooie prijzen te winnen! Daarnaast zal er kort voor de tip-off een uitgebreide teampresentatie zijn om met name de nieuwe spelers voor te stellen. Na de wedstrijd is er volop ruimte om op de foto te gaan met je favoriete spelers en coaches en uiteraard kunnen er ook handtekeningen gescoord worden.

Tickets
De toegang zaterdag 3 september is gratis! Er is sprake van vrije inloop, dus er is geen ticketcontrole. Seizoenkaarthouders hebben echter wel het recht op hun eigen stoel plaats te nemen. Wil jij net als hen ook vooraf een plekje bemachtigen? Reserveer dan een stoel door een (gratis) ticket voor de wedstrijd te bestellen via onze ticketshop.

Graag tot zaterdag!

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted