Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Power-forward komt over van Unicaja Malaga.

Heroes Den Bosch heeft zich verzekerd van de diensten van Morgan Stilma (20). De 2.03m lange power-forward werd opgeleid bij Unicaja Malaga (Spanje). Hier trainde hij drie jaar met ACB toppers en maakte hij zijn debuut in de Euro Cup. Morgan is geboren en getogen in Spanje, maar heeft een Nederlandse vader. Daarom is hij sinds kort ook international voor het Nederlands team. Bij Heroes Den Bosch tekent hij een 3-jarig contract en sluit hij half augustus aan bij de selectie van Jean-Marc Jaumin.

“Morgan behoort tot de grootste Nederlandse talenten en was voor ons een top prospect,” vertelt technisch manager Roel van de Graaf content. Hij vervolgt: “In Spanje heeft Morgan een fysiek spel ontwikkeld waar wij in Den Bosch naar op zoek zijn. Na een leerzame periode in Malaga heeft hij nu bewust gekozen voor Den Bosch. Hij hoopt uit te groeien tot een belangrijke kracht in de Maaspoort en bij het nationale team. Morgan is een technisch begaafde speler met een enorm window of improvement. Ik ben ervan overtuigd dat het team, de coach en alle fans ontzettend zullen gaan genieten van zijn spel.”

Ook Morgan zelf is enthousiast: “Ik kijk enorm uit naar mijn verhuizing naar Den Bosch. Van verschillende personen uit mijn omgeving heb ik begrepen dat de club in de lift zit en er aan iets moois gebouwd wordt. Ik ben ontzettend blij dat ik daarvan onderdeel mag gaan uitmaken. Samen met de coaches, staf en mijn nieuwe teamgenoten zal ik er alles aan doen om prijzen te winnen voor de club. Heya Den Bosch!”

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted