Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Club biedt 25 Business Club-lidmaatschappen en 250 seizoenkaarten aan.

Iedereen zou de mogelijkheid moeten hebben om een avondje topbasketball en entertainment in de Maaspoort te beleven. Dat is het standpunt dat Heroes Den Bosch inneemt en kracht bijzet met haar nieuwe initiatief. Na de zomer, wanneer de competitie hopelijk weer ‘gewoon’ van start kan gaan, wil de club 25 nieuwe Business Club leden en 250 kinderen verwelkomen op de tribunes.

Dat veel bedrijven in financieel zwaar weer verkeren door de gevolgen van de coronapandemie behoeft geen verdere uitleg. Clubeigenaar Bob van Oosterhout ziet dat veel hardwerkende ondernemers dientengevolge noodgedwongen moeten bezuinigen en dit vaak doen op marketingvlak. “Zonde,” vindt hij. Als ondernemer weet Van Oosterhout hoe waardevol het opbouwen van een zakelijk netwerk is en dat het bijwonen van een avondje Heroes hiervoor de perfecte gelegenheid vormt. Bovendien zorgt sport kijken voor de nodige ontspanning, die eveneens hard nodig is om ondertussen keihard door te kunnen met ondernemen.

Om bedrijven die écht zwaar getroffen zijn de helpende hand te bieden, stelt de club daarom 25 x 2 stoelen op haar business tribune beschikbaar. Ondernemers bepalen zelf hoeveel zij de stoelen waard vinden of wat ze kunnen missen. “En ja; dat zou dus ook één euro, een vliegticket voor een Amerikaanse speler of een doos worstenbroodjes kunnen zijn”, zegt Van Oosterhout met een knipoog. “Het gaat er simpelweg om dat we een gebaar maken naar ondernemers voor wie in deze tijd een positieve meevaller meer dan welkom is.”

Uiteraard worden ook de fans niet vergeten. Duizenden families zijn getroffen door het virus, financieel of door verlies van een dierbare. Van Oosterhout: “Voor deze basketballliefhebbers of toekomstige basketballliefhebbers willen wij er juist nú zijn. Dan heb ik het zowel over fans die moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen als fans die emotioneel een zware periode achter de rug hebben.” Daarom mogen 250 kinderen wiens ouders het niet breed hebben of wiens familie zwaar getroffen is een volledig seizoen plaatsnemen in de Maaspoort voor een spectaculair potje basketball.

Samen komen we hier doorheen!


Aanmelden

Iedereen kan een bedrijf of kind voordragen. De volgende stappen zien hiervoor van toepassing:

  1. Vul het formulier voor een seizoenkaart in om een kind te steunen of vul het formulier voor een Business Club-lidmaatschap in om een bedrijf te helpen.
  2. De club neemt persoonlijk contact op met de geselecteerde ondernemers en kinderen. Een werkgroep van Heroes Den Bosch maakt een juiste afweging.

Ook het Brabants Dagblad schreef over bovenstaand initiatief. Lees het artikel dat zij publiceerden hier.

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted