Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Wederom twee nieuwe partijen voor Heroes’ Business Club: BackOfficer en Nieuwebaan.nl. Vandaag tekenden Jeroen van Helden, managing partner van beide organisaties, en Stefan Wessels de samenwerkingsovereenkomst. “Hier zijn we ontzettend blij mee,” licht laatstgenoemde toe. “Twee prachtige, moderne organisaties die uitstekend passen binnen onze Business Club. Dit is positief voor BackOfficer, Nieuwebaan.nl en Heroes Den Bosch, maar ook voor tal van andere bedrijven die aan ons verbonden zijn en nu met de formules van Backofficer en Nieuwebaan.nl gaan kennismaken.”

Jeroen van Helden voegt toe: “Wij zijn continu op zoek naar professionele partners om mee samen te werken. Met Heroes Den Bosch hebben we in één klap een sterke partner gevonden voor zowel BackOfficer als Nieuwebaan.nl. We kijken dan ook uit naar een mooie samenwerking.”

Nieuwebaan.nl - Aanbieders van flexibele arbeid in iedere gewenste vorm!
“Werkgevers en werkzoekenden hebben allemaal hun eigen wensen en behoeften. Door de krapte op de arbeidsmarkt weten ze elkaar steeds moeilijker te vinden. Met Nieuwebaan.nl bieden we werkgevers met ons totaalconcept van recruitment, detachering en uitzenden precies de flexibiliteit die ze zoeken en vervullen we de daadwerkelijke dromen van de mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan.”

Wij zijn BackOfficer!
“Voor uitzenders ligt de winst puur bij het uitzenden en detacheren. Al het andere, zoals een eigen backoffice, is ballast en belemmert de groei. BackOfficer is daarom de ideale partner met flexoplossingen om het bureau meer power te geven en te helpen met werving en selectie, uitzenden en de gehele administratie.”

Tags:

Business

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted