Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Amerikaanse forward tekent een tweejarig contract.

Na JaCori Payne en Morgan Stilma is Jalen Nesbitt (26) de derde zomerse versterking voor Heroes’ topteam. De Amerikaanse forward komt over van de Extraliga (Slowakije), waar hij een vaste waarde was voor BK Iskra Svit. Met een gemiddelde van 16.9 punten en 8.8 rebounds per game werd hij MVP van de Slowaakse competitie. Eerder speelde de 1.98m lange Amerikaan voor de University of North Florida en stond hij onder contract bij CB Villarrobledo (SPA), Residence Walferdange en US Heffingen (beide LUX). Bij Heroes Den Bosch tekent Jalen een overeenkomst die hem voor twee jaar aan de club verbindt.

Technisch manager Roel van de Graaf uit zijn enthousiasme over de komst van Nesbitt: “Jalen is een atletische speler met scorend vermogen. Hij heeft er reeds drie seizoenen opzitten in Europa, waardoor hij een flinke dosis ervaring meeneemt. Wat ons daarnaast bijzonder aanspreekt, is dat hij in die drie Europese seizoenen steeds weer progressie bleef boeken en ieder seizoen beter werd. We zijn erg content dat we hem voor twee seizoenen aan ons hebben kunnen binden. Niet gebruikelijk, maar wel steeds meer onze ambitie. Zo kan head coach Jean-Marc Jaumin écht bouwen aan zijn team.”

Jalen zelf kan niet wachten tot zijn avontuur in Den Bosch van start gaat. “Het plaatje dat de club schetste, sprak mij direct aan. De manier van spelen is me op het lijf geschreven en alle faciliteiten om optimaal te presteren zijn aanwezig. Daarnaast is Den Bosch een prachtige stad om te wonen, zo beaamden ook enkele vrienden. Ik kijk er ontzettend naar uit om mijn nieuwe teamgenoten te ontmoeten en samen aan iets moois te bouwen. Let’s entertain people!”

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted